maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken bestuurder eindigt met voertuig in goot

Dronken bestuurder eindigt met voertuig in goot

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van deze auto kwam zaterdag aan het begin van de avond in een goot langs de weg terecht. De man zou onder invloed van alcohol verkeren, toen hij achteruit wegreed uit een inrit. Dit vond rond 18.00u plaats aan de Pandit Paltan Tewarieweg in Suriname, vlakbij de Sitalweg.

Bij het achteruit rijden raakte hij eerst een vuilnis staander langs de weg. Daarna kwam hij tegen een auto aan die op dat moment langs reed. De veroorzaker eindigde tenslotte met zijn voertuig in de goot.

De Surinaamse politie was snel ter plekke en heeft de beschonken bestuurder naar het politiebureau gebracht.

Het ander voertuig raakte beschadigd aan de voorkant zoals op deze foto te zien is:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. is toch veel te heet hier , en van fitness worden ze moe , , valt wel op dat veel agenten hier dik zijn, , maar in het leger hier moet je ze zoeken , , militeren sporten veel en lopen marsen


  Maak melding
 2. @Franco
  Waarom mogen geen dikke mensen agent zijn. Iedereen mag toch vertegenwoordigd zijn bij de politie, ongeacht kleur, lengte, postuur noem maar op. Anders is er sprake van discriminatie.
  Best kwetsend wat je zegt hoor.


  Maak melding
 3. Surinamers weten wel waar ze hun auto veilig en heel netjes kunnen parkeren en hoe ze auto moeten rijden.

  Grote groepen Surinamers weten geen auto’s te rijden, vandaar al deze verkeerstoestanden. Kennen de verkeersregels niet en de “wegen” zijn niet bestemd voor de snelheden waarmee Surinamers over de weg willen rijden.

  Door deze oorzaken zullen grote groepen Surinaamse autobestuurders altijd ver onder de maat zijn. Zie hoeveel ongeletterden, marrons ea, enz achter een stuur kruipen en auto rijden. Als je niet eens Nederlands kan praten, hoe heb je dan je theorie-examen gehaald en hoe heb je praktische instructies van de rijinstructeur wel begrepen tijdens het autolessen in het verkeer?

  Zie het gedrag van vele autobestuurders, de mentaliteit van de etniciteiten, jong/oud, geen voorrang willen verlenen, het recht van de sterksten, geen verkeersfatsoen, kennen de verkeersregels niet, dronken/stone zijn en achter het stuur kruipen en auto gaan rijden in het verkeer, rij jij of rij ik de auto?, het voertuig/truck met lading vertoont mankementen, niet gekeurd en gaan oa op de wijdenboschburg, de weg, het verkeer in mee rijden enz., enz. Ook de verkeerspolitie deugt niet door dat die haar werkzaamheden niet naar behoren doet en grote groepen ook omkoopbaar zijn.

  Suriname auto chauffeurs in het bezit dragen te grote broeken.

  Let op hoeveel van deze verkeerstoestanden nog zullen gebeuren tot eind van het jaar met de vreselijkste toestanden.

  Waar lig(t)/gen de fout/en? Hiermee moeten diverse instanties grondig naar kijken en zie hoe het probleem zich zelf oplost.

  Hoe komt het dat er zo’n grote groep ongeletterden een rijbewijs hebben? Zijn de wegen wel geschikt voor de hoge snelheden waarmee men in Suriname auto wilt rijden?


  Maak melding
 4. Grote groepen ongeletterde Surinaamse auto chauffeurs in het bezit van een rijbewijs dragen veel te grote broeken.

  See the man/vrouw met zijn rijbewijs, die nauwelijke een woord Nederlands kan praten en schrijven en de vraag, hoe heeft hij/zij zijn/haar theorie examen in het Nederlands afgelegd, terwijl hij/zij niet kan lezen en schrijven. laatst staan te begrijpen, wat hem/haar gevraagd wordt. Begreep hij/zij de instructies tijdens het lessen vd rijinstructeur?

  Vele autobestuurders in Suriname maken hun eigen verkeersregels die ze in het verkeer toepassen en dat is het probleem.


  Maak melding
 5. Surinamers (al dan niet beschonken) lijken er wel patent op te hebben hun motorvoertuigen in een of andere watergang te parkeren. Dit lijkt mij geen onderdeel van de rijlessen.
  Misschien moeten alsnog duikoefeningen onderdeel gaan uitmaken van autorijlessen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES