maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentAvenue Nine viert 1-jarig bestaan en introduceert 'Krabubox'

Avenue Nine viert 1-jarig bestaan en introduceert ‘Krabubox’

-

Does Travel - naar Suriname

Het Caribisch-Rotterdamse restaurant Avenue Nine, bekend van de populaire ‘Krabudagen‘, viert in het weekend van 24 en 25 oktober haar eenjarig bestaan. Nieuw is de mix van massala krab en massala garnalen in de Krabubox die geïntroduceerd zal worden!

Het restaurant was begin vorig jaar het eerste restaurant dat zich ging richten op de verkoop van massala krab. Niet lang daarna volgden andere bijzondere themadagen, zoals “Jerk Chickendagen, Surinaamse Pomdagen, Antilliaanse Stobadagen en Berkatdagen. Miquil Tjon Kon Fat, eigenaar van Avenue Nine, gelooft dat eten verbindt en nostalgie met zich meebrengt. “Mensen zijn het afgelopen jaar bij ons binnen gestapt die onze gerechten jarenlang niet hebben gegeten. Het brengt ze terug naar Suriname, Curaçao, Aruba, Jamaica en naar zoveel andere plekken waar onze gerechten vandaan komen. Dat is het grootste compliment om te horen.”

De coronacrisis is voor Avenue Nine een grote uitdaging geweest. De eigenaar moest, niet lang na de officiële opening, innovatief worden met het nieuwe concept dat zich juist richt op “samen zijn, samen eten en gezelligheid.” Tjon Kon Fat zegt dat de coronaperiode veel thuisbezorgen en minder drukte met zich meebracht, maar dat dat geleidelijk weer terug komt. Het concept heeft enkele aanpassingen gehad. Zo heeft Avenue Nine naast de themadagen ook een à la carte menu, waar de klassiekers als Jerk Chicken en Pom ook staan en zijn ze overdag met de lunch ook geopend. De aankleding die in Avenue Nine te zien is geeft een Caribisch-Surinaamse vibe.

Het eenjarig bestaan zal gevierd worden met de introductie van de Krabubox, waarin een mix van krab en garnalen in massala gekocht kan worden. Daarnaast kan er gekozen worden voor alleen krab of garnalen in massala of kreeft met een lichte massalasaus. In het kader van het eenjarig bestaan wordt er dit weekend ver buiten Rotterdam geleverd, naast de afhaal – en bezorgmogelijkheden in Rotterdam. Er zijn al bestellingen binnengekomen uit Amsterdam, Almere, Amstelveen, Utrecht, Maarssen, Delft en Den Haag.

Het eenjarig bestaan zal gevierd worden met de introductie van deze Krabubox

Tjon Kon Fat houdt ervan om te experimenteren met de Caribische keuken. “Het is belangrijk om bij de roots te blijven, maar onze klanten komen vaak ook bij ons omdat ze onze variatie op een bepaald gerecht willen proeven. Die open blik stond bij ons in het restaurant het afgelopen jaar centraal en dat willen wij de aankomende jaren blijven doen.” aldus Tjon Kon Fat.

Lustje ook een krabubox? Bestel deze nu online via http://bit.ly/krabubox of kijk op www.avenuenine.nl. Voor 49,95 euro krijg je een box gevuld met een heerlijke mix van 600 gram krab en 9 Black Tiger garnalen in een pittige massalasaus.

Maak gebruik van de couponcode “ANNIVERSARY” en er gaat 9 euro af van het totaalbedrag. Afhalen is mogelijk in Rotterdam en levering in en buiten Rottterdam.

Voor vragen of bestellen bel of WhatsApp naar het telefoonnummer +31619191144

Ook te zien op de Buik van Rotterdam

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. Omgerekend naar SRD is het meer als 500 SRD Vindt ik een beetje aan de hoge kant.
    Voor 50 euro eet ik in een Michelinster restaurant.
    Mijn onderbuik zegt dat er Vink 200% of meer winst op wordt gemaakt


    Maak melding
  2. Ik denk dat de prijs zo hoog is omdat A9 alle moeite doet om aan krab te komen om ons te verwennen in deze tijd van het jaar zijn schaaldieren erg duur. Vaak klagen de mensen over de prijzen van ossonjang maar niet over de prijzen van KFC, Mac en de Chinees de Griek of de Dönner.


    Maak melding
  3. Deze tent is waardeloos en verschrikkelijk duur. Afgelopen weekend Berkhat gehaald. Dacht ook een zieke “ COVID-19 “, collega thuis te verrassen maar kwam van een koude kermis thuis. 1 ervaring rijker maar 2 illusie’s armer. Beware


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES