Daling van aantal COVID-19 gevallen in Suriname zet door

17
covid-19 coronavirus test

Het aantal corona gevallen in Suriname vertoond al enkele dagen een daling. Ook donderdagavond blijkt na een update van de cijfers op de officiële COVID-19 website, dat het aantal nieuwe gevallen slechts 4 bedraagt na een totaal van 170 testen. Daarmee is het totaal aantal actieve gevallen stabiel gebleven op 50.

Ondertussen heeft het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo) een protocol ontvangen voor COVID-19 maatregelen bij kinderdagverblijven, tehuizen en internaten. Dit heeft plaatsgevonden bij een presentatie van het ministerie van Volksgezondheid aan de ministeries van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur en SoZaVo.

Het protocol is voor het verblijven in de internaten en tehuizen, dagverblijven, maar ook op school, zodat er ook veilig gewerkt kan worden.


17 REACTIES

 1. Ezels, als je minder test ga je minder opositieve gevallen hebben! De bevolking wordt weer eens bedonderd en jullie doen er maar al te graag aan mee. Jullie zijn nog te dom om je af te vragen hoeveel testen je dagelijks moet doen om een reele schets te verkrijgen. Te dom om evn na te gaan hoieveel tests er gedaan werden in de dagen dat het cijfer zo schrikbarend steeg! Op alle vlakken wordt ons volk bedonderd door deze bedriegers ook op het vlak van volksgezondheid! Ik vraag me af waar de kritische pers van voor de verkiezingen is gebleven, is al;leen Nita over? Is de rest gefaciliteerd, zijn ze lijdend aan broodvrees? In Suriname heersen leugen en bedrog en de pers durft er niets van te zeggen!


  Maak melding

 2. WAT 23 oktober 2020 At 02:58
  robles nu ga je wel akkoord wat de nieuwe regering aan protocollen heeft ingevoerd , , ja je ziet het lic
  =======================

  Akkoord? De vorige regering had de zaken strak onder controle. Elke dag uitgebreide updates. Snelle maatregelen en helder beleid. Door het doordrukken van de verkiezingen door Chan is de pleuris uitgebroken. De nieuwe regering heeft na enige tijd met knarsende tanden wat maatregelen moeten nemen omdat de verkiezingen teveel besmettingen opleverde. De verkiezingswinst is over lijken gegaan.
  Daarna was het motto terug naar normaal. Maar dat ging dus helemaal niet. Uiteindelijk heeft de huidige regering net zulke strenge maatregelen moeten nemen als de vorige regering. Maar transparante communicatie bleef uit. Luchtruim open. Oh nee. Toch maar weer dicht. Dat was om Mell S. in te kunnen laten vliegen.
  Er is niets consistent aan het huidige beleid en we mogen van geluk spreken dat we nu hopelijk even de boel onder controle hebben.
  Echter vrees ik dat het kleine aantal besmettingen de huidige regering wel weer zal bewegen om de nodige idiote versoepelingen aan te kondigen.
  En waar in Europa de roep om scholen te sluiten steeds groter wordt houden we hier de scholen lekker open. Dat noem je het paard achter de wagen spannen.

  In afwachting van uw scheldende antwoord,

  Dhr. Robles


  Maak melding

 3. luciën 23 oktober 2020 At 11:16

  Het aantal ziekenhuisopnames en doden loopt ook terug dus dan zal het lagere aantal besmettingen ook wel kloppen hoor.


  Maak melding

 4. Mensen, de regering liegt ons voor en de pers doet er aan mee! Waterkant is een VHPbolwerk! zo ook andere mediahuizen die nu zwijgen als het graf als het aankomt op wanstanden in deze regering zoals nepotisme, leugen, incompetentie en bedrog. Er is op het ogenblik zoveel aan de hand, maar men schrijft over ditjes en datjes……!


  Maak melding

 5. Wantoestanden?
  Ze staan in het 500 pagina’s paars boekwerk.

  De maatregelen aanhouden, de rest vd wereld ligt plat. Kun je vervolgens simultaan opengaan.
  Het is niet anders.


  Maak melding

 6. Ah, Esmerald is van stal gehaald, weer zo een pseudoniem van een van de vaste trollen hier. Nu gaat die het simultaan proberen, een eentweetje met een andere balterego. Stop je hoofd maar in het zand of liever nog dieper in de reet van jou god en leider Chan.


  Maak melding

 7. Beste leek, ook zo een alterego, het zal mij te ver voeren hier een relaas te houden over een objectieve manier van meten, een wetenschappelijke zal hier al helemaal niet begrepen worden. Waar u wel of niet oin wil geloven zal mij een worst wezen. Ik probeer jullie de schellen van de ogen te drukken, maar jullie zijn nog niet instaat realiteit van fictie, zeg maar leugens te onderscheiden. Houd dus je neerbuigendheid maar voor jezelf en je maatjes hier op het forum, die kunnen er tenminste wat mee.


  Maak melding

 8. hé luci-en , , jij bent de grootste drol (trol ) die zich hier op waterkant bevind , , samen met je homo maatje luci-en- k… , , vieze smerige paarse ratten , maar voor niet lang meer , , door covid zal het paars verbleken en worden jullie grijs , en dan weten jullie het al toch ,daarna komt zwart en dan is ontbinding , , zelfs de maden ruimen jullie niet op , , dus dan maar verbranden in de verbrandingsoven die bouta ???, met dat Russische helikopter zou hebben geplaatst ??? maar branden zal het


  Maak melding

 9. hé luci-en , , heeft bouta jou uitgescheten tijdens zijn stoelgang , , en Esmerald zal je een poepje geven waar je geen antwoord op weet , , scheitzak


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.