Vrouw door drie gewapende mannen beroofd in woning

5
politie-suriname-in-actie-nieuw

De politie van bureau Latour in Suriname heeft een roofzaak in onderzoek, waarbij een vrouw maandag jongstleden door drie gewapende mannen werd beroofd in haar woning. De roofoverval vond rond 22.15u in de avond plaats aan de Tigristraat te Latour.

De vrouw, die een eigen onderneming aan huis heeft, werd door een van de verdachten benaderd die wilde weten wat ze nog te verkopen had. Ze werd daarbij plotseling omsingeld door de twee andere verdachten. Twee van hen waren gewapend met een vuistvuurwapen en de ander met een mes.

Onder bedreiging werd een onbekend bedrag in srd en euro buitgemaakt. Na de beroving vluchtten de verdachten in een grijs gelakte Vits in de richting van de Latourweg. Alle drie de verdachten hadden zwarte capuchon aan.

Het slachtoffer A.F. bleef ongedeerd tijdens de beroving. Aan de aanhouding van de drie rovers wordt gewerkt door de Surinaamse politie.


5 REACTIES

 1. Is vervelend. Maar als ik moet kiezen dan maar geld op de bank. Zodra je werkt met (veel) cash dan lijkt het alsof die rovers het van een afstand ruiken of ze worden getipt.


  Maak melding

 2. Drie mannen met een capuchon op komen in het warme, zonnige Suriname je zaak binnen en je staat ze zonder achterdocht, vrolijk te woord? Wat is er mis met deze dame?


  Maak melding

 3. Henkes , het is nu wel warm hoor hier in Suriname ( het is nog de grote droge tijd ) maar die overval vond ’s avonds plaats om 22:15 en de zon is dan al onder ( ’s avonds al om 19:00 ) en de overvallers hebben natuurlijk overdag poolshoogte genomen en ’s avonds slaan ze toe , , die overvallers zijn het grootste tuig en gespuis die er hier in Suriname rond lopen , , en mensen bedreigen met een wapen laat zien dat deze rovers lak hebben aan de werkende Surinaamse mensen , , je had eerder hier op Waterkant iemand die Dazlinger of zo hete en die zij altijd aan het eind van zijn reactie tijd voor een nekschot , , velen hier op Waterkant zullen ermee eens zijn dat alle rovers , , bandieten , , moordenaars een nekschot krijgen , , een kogel is genoeg en het bespaard miljoenen SRD’s als zij opgesloten worden


  Maak melding

 4. WAT, ik woon in Suriname, ik weet dus dat we ook ’s avonds geen reden hebben om een capuchon te dragen. Alleen als je onherkenbaar wilt blijven draag je zo iets, die dame zou nog achterdochtiger moeten zijn als een klant ’s nachts met een capuchon op, de zaak binnen komt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.