vrijdag, juni 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameAmbulanceboot overgedragen aan MMC Apoera

Ambulanceboot overgedragen aan MMC Apoera

-

Does Travel - naar Suriname

Een nieuwe ambulanceboot is woensdag officieel overhandigd aan het Mungra Medisch Centrum (MMC) Apoera. De manager van de poli’s van het MMC, Gopal, overhandigde de sleutels aan dokter Ariens, die aangesteld is als arts in het gebied.

Onlangs schonk de minister van Volksgezondheid de ambulanceboot aan het MMC in Nickerie. Deze boot is bestemd voor het vervoeren van patienten uit de dorpen Apoera, Section en Washabo naar Nickerie voor spoedeisende medische hulp.

Het personeel van MMC Apoera heeft lang een goede ambulanceboot moeten ontberen. Patiƫnten werden onder slechte omstandigheden vervoerd naar Nickerie. De nood voor deze boot was heel groot.

Gopal sprak de hoop uit dat de boot op een verantwoorde manier gebruikt zal worden. Ariens bedankte voor de boot en sprak wel de hoop uit dat het zo min mogelijk gebruikt zal worden. De ambulanceboot valt onder het beheer van het MMC te Apoera en zal bedient worden door manschappen van het Nationaal Leger. Hieronder nog meer foto’s.

https://www.facebook.com/604621159628173/posts/3356630461093882/

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. goede investering en een opsteker voor de medici die nu de patienten beter kunnen vervoeren naar spoedeisende posten , , de vorige regering investeerde bijna niets in de medici , , alleen voor eigen belang en zelfverrijking


    Maak melding
  2. Dat is gewoon gelul want de vorige regering heeft heel veel gedaan wat bedreft de zorg sector en deze boten heeft de vorige regering gekocht en niet deze regering en die ambulance wagens ook dus denk goed na als je wat op schrijft


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES