vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKettingrover rijdt met gestolen overgespoten bromfiets naar politiebureau

Kettingrover rijdt met gestolen overgespoten bromfiets naar politiebureau

-

Does Travel - naar Suriname

De recherche van Regio Oost kreeg onlangs een zaak overgedragen van de politie van Albina, betreffende twee manspersonen die een beroving hebben gepleegd. Daarbij werd een halsketting buitgemaakt. Een van deze kettingrovers werd aangehouden, waarbij bleek dat hij ook verantwoordelijk is voor de diefstal van een bromfiets.

Dat meldt het Korps Politie Suriname dinsdag. Het gaat om de 24-jarige Kevin Y., die na deze strafbare handelingen met de gestolen bromfiets naar het politie bureau Albina reed, om een klacht in te dienen tegen iemand. De bromfiets was inmiddels gespoten in een andere kleur.

De dief had echter pech, want de eigenaar van de gestolen bromfiets was toevallig op het bureau en herkende zijn voertuig. Verder was er ook een getuige van de beroving op het bureau en die herkende Kevin als te zijn een van de twee halskettingrovers. De verdachte werd terstond aangehouden door de politie van Albina.

Kevin heeft toegegeven dat hij de bromfiets heeft gestolen, maar ontkent iets te maken te hebben met de beroving. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij ingesloten meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. WAT@ je bent zelf de grootste domme en ongeschoolde onder de bromfiets foto staat Bromfiets in Suriname (voorbeeldfoto) VOORBEELDFOTO hoe geschoold ben jij om te beweren dat het de gestolen bromfiets is je hebt zeker op school geleerd dat als je een bromfiets hebt gestolen je er niet mee naar het politiebureau moet je hebt altijd domme reacties


  Maak melding
 2. Ai boi Wat, je bent me der 1.
  Deze foto komt steeds terug, dat geldt ook voor de baby voetjes, het duister figuur achter tralies, de getinte man met geboeide armen op zijn rug.
  Je bent echt grappig hor.


  Maak melding
 3. Wat@@ nu laat je zien dat je een grote dombo bent die alleen maar kan schelden je maakt jezelf wel ontiegelijk belachelijk nu laat je ook zien dat je niet alles in je hoofd op een rijtje hebt wie ow wie zal jou nog serieus nemen ik alvast niet 😊 en wie is nou laag geschoold 🤭🤣🤣🤣🤣🤡🤡👻 grapjasje let wel JANSEN JAN en geen jan Jansen


  Maak melding
 4. @ Jansen en Theo
  @ Theo
  Welke constructieve bijdrage hebben jullie dan tot nu toe geleverd. Het enige dat ik voortdurend van jullie lees is dat jullie anderen de maat menen te moeten nemen. Op basis waarvan? Hebben jullie hier iets geschreven dat het noemen vermeldingswaardig is geweest tot nu toe? Ik ben benieuwd

  Ik kan uit de posting van Wat trouwens niet afleiden, dat hij schrijft dat de getoonde foto de ontvreemde bromfiets is. Hij schrijft dat de bromfiets, na gespoten te zijn, er een mooi kleurtje aan heeft overgehouden. Dat is toch vaak, zo niet altijd zo> Als iets opnieuw gespoten is ziet het er bijna altijd mooier uit dan voordat het gespoten was.
  Dat jullie andere conclusies trekken kan ik met een beetje goede wil begrijpen, maar is niet correct

  Theo maakt het HELEMAAL bont door een ander voor ongeschoolde uit te maken.
  In het artikel staat
  ===De dief had echter pech, want de eigenaar van de gestolen bromfiets was toevallig op het bureau en herkende zijn voertuig===
  Wat leidt hieruit af dat de dief met de bromfiets naar het politiebureau ging. Lijkt mij correct
  Theo vraagt zich af
  ===hoe geschoold ben jij om te beweren dat het de gestolen bromfiets is== tjonge jonge


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES