zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Brandweer rukt uit voor uit de hand gelopen grasbrand

VIDEO: Brandweer rukt uit voor uit de hand gelopen grasbrand

-

Does Travel - naar Suriname

De brandweer in Suriname is dinsdagavond uitgerukt voor een grasbrand in de Amritaweg, een zijstraat van de Vierkinderenweg. De brand beslaat een groot deel en kwam in de buurt van een woonhuis. De bewoners namen contact op met de politie die de Surinaamse brandweer inschakelde.

Bovenstaande beelden zijn zojuist omstreeks 18.30u gemaakt op de locatie. Te zien is dat manschappen van de brandweer druk bezig zijn met het blussen van het vuur om erger te voorkomen. Het is nog niet bekend wie het vuur, dat enorm uit de hand is gelopen, heeft aangestoken.

Ook de politie is ter plekke aanwezig en heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. doen ze met opzet hebben ze minder troep op te ruimen en de percelen verkopen ze zo beter , begin van het jaar ook voor de tweede keer in een jaar in Paramaribo Noord telkens zo’n 5 ha en mensen daar in de buurt hebben dagen last gehad van de rook , de brandweer deed zijn best , maar als zo’n grote oppervlakte in brand staat , ben je als brandweer machteloos , , de politie zei toen dat het aangestoken was , maar we hebben nog niet gehoord of er iemand is opgepakt voor deze grote gras en bos brand


  Maak melding
 2. WAT@ de grootste sabieso net die opa van de muppet show altijd maar klagen en zeuren en de slimste van de klas spelen maar verder weet je niks klagen zeuren verwijten en schelden is geen kennis of intelligentie maar meer onmacht om een constructieve bijdrage te leveren dan kan je beter je mond houden


  Maak melding
 3. @ Theo
  Welke constructieve bijdrage heb jij dan tot nu toe geleverd. Het enige dat ik voortdurend van je lees is dat je anderen de maat meent te moeten nemen. Op basis waarvan? Heb jij hier iets geschreven dat het noemen vermeldingswaardig is geweest tot nu toe?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES