Bordo voor behandeling naar EHBO

10
Bordo voor behandeling naar EHBO
Foto: Facebookpagina Bordo Mony Hond

Joel ‘Bordo’ Martinus heeft zijn volgers op Facebook gisteren heel erg laten schrikken. Hij plaatste bovenstaande foto met het bericht dat voor behandeling naar de Eerste Hulp in Suriname moest. Het is niet bekend waarvoor hij medisch onderzocht moest worden. Hij plaatste onderstaand bericht:

“Goedenavond allemaal ik ben even voor een behandeling in EHBO opgenomen alles gaat nu weer de goeie kant op. God is groot en ik wil alvast de verpleegkundigen bedanken ze hebben mij heel goed behandeld en ook de arts en verder wil ik de DNA voorzitter Marinus Bee ook bedanken voor zijn moeite want alles verloop tot nu toe goed” aldus de Surinaamse politicus.

Op zijn post is al meer dan 3.000 keer gereageerd door fans die hem beterschap toewensen.


10 REACTIES

 1. Beterschap en wees waakzaam want het hart van de mens is
  de voedingsbodem voor goed en kwaad.
  De wereld is de boom der kennis van goed en kwaad.

  De collectieve haat en smaad (kwaadsprekerij) is onder sommige
  bevolkingsgroepen niet te evenaren.


  Maak melding

 2. Is die haat alleen te vinden onder een bepaalde bevolkingsgroep of onder die andere groep die steeds de woorden racisme en discriminatie in de mond neemt ? Racisme door die groep komt vele malen voor en is zeker niet alleen voorbehouden aan blanken.


  Maak melding

 3. Dit komt vast niet door de linkse upper cup die Bordo van Brunswijk heeft moeten incasseren. Hij is in elk geval geneutraliseerd. Ik wens hem veel beterschap en sterkte toe.


  Maak melding

 4. RobG 20 oktober 2020 At 14:41
  Dit komt vast niet door de linkse upper cup die Bordo van Brunswijk heeft moeten incasseren. Hij is in elk geval geneutraliseerd. Ik wens hem veel beterschap en sterkte toe.
  =========

  Bordo is weer opgenomen in het bestuur van de Abop. Lees ook starnieuws. Dus met die linkse upper cut valt het dus reuze mee. Kan ook niet anders. Die twee zijn familie.


  Maak melding

 5. Beterschap waarom zou je lopen stressen van iets tot niets. Of publiciteitsstunt, als mens ben je alleen geboren zelf tweelingen zijn niet op dezelfde tijdstip. Komaan Bordo kijk om je heen het leven heeft zoveel te bieden. Je laatste interview met Frans Pinas van Radio stanvaste,,, Respect dat je gaat terug naar school en dat je diploma niet zal kopen dat noemen we je investeert in jezelf. Maar een politieke partij biedt geen zekerheid vooral ABOP niet. Wie heeft ooit gedroomd dat Belfort zou stank voor dank krijgen. Politiek is geen garantie voor je toekomst. Focus op je opleiding, dan ga je zaken beter managen. Vergeet ABOP, laat je niet gebruiken door niemand. Je hebt maar 1 leven!!!!!


  Maak melding

 6. Beste Bordo, no wer grontapu sani na yu ede.
  Wijlen mijn grootvader zei altijd; ik ben heel zuinig op mijn leven, want ik heb daar maar één van, ik heb niet een reserve leven ergens in een brandkas liggen. En ook mooi om te weten, een bakra vriend van mij zei altijd, wanneer ik mij zorgen maakte om iets; Henkes maak je niet druk, ALLES LEIDT TOT NIETS!.


  Maak melding

 7. @Robles,
  Die linkse upper cut is in dit verband uiteraard figuurlijk bedoeld. Bordo is natuurlijk wel letterlijk door Brunswijk geneutraliseerd, afgetroefd, gedisciplineerd en getuchtigd. Ik vermoed dat Brunswijk hem uit mededogen terug heeft genomen in het bestuur. Het lijden werd Bordo te veel. Natuurlijk zal Bordo nu als bankvulling plaats moeten nemen in het bestuur. We weten allen dat de baas geen tegenspraak duld. Bordo is dubbel gewaarschuwd.


  Maak melding

 8. Opgenomen? Waarvoor dan.
  O ja ik hoor het al druiper gepaard gaande met covid.
  Who the fuck are you.
  Sommige mensen leven in de waan dat ze “iets” zijn terwijl ze “niets” zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.