Beheerder van Actionnieuws aangehouden na mishandeling verdachte

11
Beheerder van Actionnieuws aangehouden na mishandeling verdachte
Mones Nazarali met geruit hemd, houdt de verdachte samen met twee anderen in bedwang.

De beheerder van de bekende Facebookpagina Actionnieuws Suriname, Mones Nazarali, is maandag aangehouden door de Surinaamse politie. Hij zou een verdachte van diefstal afgelopen week slagen hebben toegebracht met een houwer. Een filmpje waarop dit te zien is, plaatste Nazarali daarna op de Facebookpagina.

In het filmpje is te zien dat de aangehouden beheerder samen met twee anderen een man in bedwang houden. Die man zou volgens Nazarali onder ander een telefoon van hem hebben gestolen. Toen Nazarali hem weer tegenkwam besloot hij de man aan te houden en het recht in eigen hand te nemen door de man te slaan.

Een medewerkerster van de Facebookpagina bevestigd tegenover Waterkant.Net dat de beheerder vast zit. “Hij heeft een advocaat in de arm genomen en we verwachten dat hij vrijdag weer vrij is” zegt de vrouw tegen onze redactie.

De man die verdacht werd van diefstal en door Nazarali geslagen is, werd op hetzelfde moment door de politie aangehouden:


11 REACTIES

 1. OM moet overgaan tot vervolging van de heer Nazarali. Iemand met houwer verworden valt onder poging tot doodslag. Eigen rechter spelen is uit den boze. Aanhouden van de dief was voldoende geweest.


  Maak melding

 2. Ik zie zoveel racisme hier die worden schijnbaar niet beoordeeld hmm
  Zodra je dat andere volk benoemd krijg je sensuur.

  Jongeman wordt tot moes geslagen met fles op zijn hoofd geslagen en gewurgd met een koort waarom mag dat niet gemeld worden.
  Ze moeten die gasten ook arresteren toch.
  .


  Maak melding

 3. De burger is niet bevoegd een verdachte buiten heterdaad aan te houden. Het gaat om een diefstal dagen terug gepleegd.
  De man moet aangifte van wederrechtelijke vrijheids beneming tegen hem.
  Zelfs de politie mag dit niet doen, tenzij ze zich houden aan regels en in bepaalde gevallen.


  Maak melding

 4. Den man no e kba nanga a kap-kap systeem. Na very very Nazarali disi kisi vrijspraak zestien jaar geleden. In hoger beroep. Den man ben kap-kap a srefi fasi fa yu de bezig nanga wan doksi of doksa. Zelfverdediging is een ander geval. In dit geval, voor eigen rechtertje spelen is veel te veel gevraagd. Nota bene met een houwer? Yu Lawwww! Na kiri i wan kiri. Nazarali moet gaan werken aan het beheersen van zijn emoties. Vervelende situatie voor hem. Zijn boosheid valt te begrijpen wat echter niet mag leiden tot ongecontroleerde acties. Uiteindelijk is hijzelf het slachtoffer. Om een telefoontje onder andere. Stop maar met dat kap-kap gedoe. Ga liever naar Bruce Lee kijken ,Ali, Mike Tyson, Silver Fox ,Red Fox en Grey Fox. Probeer ze te evenaren. Met een houwer moet je gaan wieden. Er is meer dan genoeg onkruid in Suriname.


  Maak melding

 5. Harm

  20 oktober 2020 At 10:45

  Beste mensen, sommigen hebben het nodig om hardhandig aangepakt te worden.

  Dus koos stuur de crimineel wat geld noh,….

  ==========================

  Wie ben jij om te oordelen of iemand hard aangepakt moet worden. Je bent geen god. In een fatsoenlijk rechtstaat worden straffen uitgedeeld door een rechter. Verlos je van je Afrikaanse mindset.


  Maak melding

 6. Ai boy Koosje, volgens mij weet jij heel veel van mij? Waar heb je mij ooit in een reactie gelezen dat ik god ben?
  Dus koosje een beetje chillen is beter voor je.
  Voor mij maakt het niet uit, wat voor kleur een crimineel heeft, als iemand zijn billen brandt moet ie op de blaren zitten. En hopelijk komt er wat licht in zijn leven door te reflecteren.

  Gado de wi fesi mang, toch koosje?


  Maak melding

 7. Goed zo, ze moeten deze Actionnieuws ellendeling opsluiten, hij heeft toch geen k@ in zijn hoofd om eigen rechter te gaan spelen in Suriname, waarom dacht hij daarmee weg te Komen? Zelfs Bouta weet nu dat je geen eigen rechter mag spelen in Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.