maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAangereden leuning brug Thurkowstraat hersteld

Aangereden leuning brug Thurkowstraat hersteld

-

Does Travel - naar Suriname

Het gedeelte van de oostelijke leuning van de brug in de R.W. Thurkowstraat is inmiddels hersteld. In het tweede kwartaal van dit jaar, vond er op de brug een aanrijding plaats, waarbij de leuning deels beschadigd raakte.

Het aannemingsbedrijf Kalro NV, heeft in opdracht van afdeling Bruggen van het ministerie van Openbare Werken in Suriname het werk uitgevoerd. Het werk bestond uit het slopen van de beschadigde leuning, de niet bruikbare gedeelten afsnijden en nieuwe in de plaats aanbrengen, het lassen en construeren van het geheel, het aanbrengen van voetplaten, metselen en het schilderen van het geheel.

Op de samenleving wordt een dringend beroep gedaan om zuinig en voorzichtig om te gaan met staatseigendommen en te voorkomen dat deze calamiteiten zich herhalen. Hieronder meer foto’s van het werk.

https://www.facebook.com/711287982232618/posts/3949415871753130/

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. @Redskin: Inderdaad, als deze regering over al het geld kon beschikken die de vorige regering aan leningen is aangegaan, zag Suriname er niet alleen beter uit, maar dan was er ook minder armoede onder de bevolking. Het is een feit dat 10 jaar ndp wanbeleid Suriname 10 jaar terug heeft gezet in tijd en ontwikkeling. Om alle schade te herstellen is niet een, maar minimaal twee kabinetsperiodes nodig. Hopelijk heeft de bevolking dat ook door.


    Maak melding
  2. Beste mensen, ken het verkeer, de opstakels, stoorzenders en afleidende reclameborden.
    Anticipeer, minsten op deze struikelblokken en pas uw rijgedrag en snelheid aan.
    We moeten het toch samen doen en een prettige leven hebben.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES