zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Woning Welgedacht C-weg afgebrand

VIDEO: Woning Welgedacht C-weg afgebrand

-

Does Travel - naar Suriname

Rond 13.30u brak er brand uit in deze woning aan de Welgedacht C-weg in Suriname, niet ver van de Magentakanaalweg. Ook een voertuig is daarbij in brand gevolgen. De woning is compleet verwoest door het vuur. De oorzaak is nog niet bekend.

Het zou gaan om een huis dat verhuurt wordt. Op het moment van de brand was niemand thuis. Hieronder een filmpje van de brand:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. mica klopt , , we hadden bijna brand want in de meterkast hadden ze de aansluitingen draden niet goed vast geschroefd , en we merkte dat om dat airco telkens aan en uit ging , we gingen kijken in de meterkast en zagen dat de draden al rookten maar nog net geen vuur , , als we niet hadden gekeken zou er misschien wel brand ontstaan , , je kunt wel raden dat ik die elektroman erbij hebt gehaald en die schrok ook , en die heeft zijn werknemers gezegd dat ze de draden goed moeten vastzetten in vervolg


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES