zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan aangehouden voor diefstal graafmachine accu’s van ex-werkgever

Man aangehouden voor diefstal graafmachine accu’s van ex-werkgever

-

Does Travel - naar Suriname

De recherche van Regio Oost heeft onlangs de 29-jarige Viresh L. aangehouden. Deze man wordt ervan verdacht een aantal accu’s te hebben gestolen. Het gaat om accu’s van graafmachines die eigendom zijn van de ex-werkgever van Viresh, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De benadeelde deed in de maand juni van dit jaar aangifte op het politiebureau Meerzorg. Tijdens het doen van de aangifte was het de aangever niet bekend wie de dief was die de accu’s op verschillende dagen en tijdstippen gestolen had. Na goed speurwerk kwam Viresh in beeld als de vermoedelijke accudief.

Hij werd opgespoord en is op maandag 5 oktober aangehouden. Tot nu toe zijn vier van de gestolen accu’s terug gevonden bij helers. De accu’s zijn in beslag genomen en de helers zijn na verhoor heen gezonden door de politie. Dit na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie.

Viresh is hangende het onderzoek wel in verzekering gesteld meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. waarom worden helers heen gezonden , , zij zijn het die de dief opdracht geeft wat ze moeten stelen , , de dief wordt opgesloten , , maar de helers moeten toch ook opgesloten worden , , ligt dit aan de wetgeving hier in Suriname


  Maak melding
 2. @WAT,
  Heling kent 2 varianten, gewoonte en schuldheling. Iemand die te goeder trouw iets koopt maakt zich schuldig aan schuldheling. Iemand die weet dat het goed van diefstal afkomstig is of een gewoonte maakt of heeft om gestolen goederen te kopen. Deze personen gaan achter slot en grendel. De schuldheler wordt heengezonden en is zijn geld en goederen kwijt. De andere zijn vrijheid nog.
  De wet is duidelijk erover en kan je in de toelichting van de artikelen lezen als jij je in strafrechtzaken en strafvordering wil verdiepen. Zo kan je nagaan waarom bepaalde beslissingen worden genomen of niet. Het lijkt of er met 2 maten wordt gemeten, doch na gedegen onderzoek blijkt het anders te zijn en moet men de wet en regelgeving volgen.


  Maak melding
 3. @wat,
  Kijk maar naar het artikel waarbij de aangever/slachtoffer Asserali is aangehouden. Hij gaat zijn boekje meer dan te buiten. Hij mishandeld de dief is 1. Ten 2e is er geen sprake meer can heterdaad en mag hij de man niet aanhouden, hij pleegd puur een wederrechtelijke vrijheids beroving.
  Ik kan het begrijpen dat de man zijn gestolen goederen terug wilt en alles doet om zijn recht te halen en schendt zodoende het recht van de verdachte met gevolg zijn eigen aanhouding.


  Maak melding
 4. Toen ik veertien jaar oud was, heb ik geleerd: ” Als het goed gaat met het bedrijf, waar je werkt, zal het ook goed gaan met jou en je gezin”.

  En, : ” waar je werkt, daar moet je eten”.
  Ik heb altijd gekozen voor de eerste”
  Ik zeg erbij, dat ik niet de heilige ben.


  Maak melding
 5. Toen ik 14 jaar oud werd, is mijn vertelt:” als het goed gaat met het bedrijf, waar je werkt, zal ook goed gaan met jouw en je gezin”.
  En: waar je werkt, daar moet je ook” eten”.
  Ik heb voor de eerste gekozen.
  Ik, geef toe, dat ik niet de allerheiligste ben!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES