woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAuto in goot door aanrijding na inhaalmanoeuvre

Auto in goot door aanrijding na inhaalmanoeuvre

-

Does Travel - naar Suriname

Deze VW Golf kwam vanmorgen in een goot langs de weg terecht na een aanrijding. Het verkeersongeval vond rond 09.15u tussen twee personenauto’s plaats, aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg in Suriname.

De benadeelde reed over de weg en kwam uit de richting van de Bomaweg, gaande in de richting van de Mawakaboweg. De veroorzaker kwam vanuit de tegenovergestelde richting en was bezig in te halen.

Ter hoogte van de Chandipersadweg knalden de voertuigen tegen elkaar, waarbij de veroorzaker met zijn auto in de trens langs de weg terecht kwam. Ondanks de zware klap raakte niemand gewond.

Beide voertuigen raakten wel behoorlijk beschadigd. De Surinaamse politie werd erbij gehaald en die schakelde een bergingsbedrijf in, om de zwaar gehavende auto’s af te voeren:

Ook het ander voertuig raakte behoorlijk beschadigd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Domme inhaal actie. Nieuwe auto aanschaffen in deze tijd kost geld. Als iedereen netjes 50 km achter elkaar rijdt in de stad dan zullen er geen ongelukken gebeuren.Maar als iedereen haast heeft om dood te gaan krijg je dit. In het verkeer van Suriname moet je geen haast hebben om dood te gaan. Denk aan je mede mens.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES