zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieArrestatie Team houdt 3 rovers aan na inbraak woning Domburg

Arrestatie Team houdt 3 rovers aan na inbraak woning Domburg

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft afgelopen donderdag deze drie verdachten aangehouden voor gekwalificeerd diefstal, overtreding Wet verdovende Middelen en overtreding van de Vuurwapen Wet. Het gaat om de 23-jarige Marchel K. alias ‘Koeli boi’,  F.A. alias ‘Bami’ (17) en C.L. alias ‘Koko’ (17) meldt het Korps Politie Suriname.

Een benadeelde deed op vrijdag 2 oktober aangifte bij de politie van Domburg van inbraak bij zijn woning. Geld en sieraden zijn uit het huis gestolen. Het drietal kwam in beeld na bekomen en uitgewerkte informatie. Ze werden op donderdag 15 oktober aangehouden door leden van Recherche Regio Midden in samenwerking met het Arrestatie Team (A-Team).

Bij zijn aanhouding is op Marchel K. marihuana, een digitale weegschaal en geld aangetroffen en in beslag genomen. Hij verklaarde aan de politie dat hij drugsverkoper is. Op de verdachte F.A. zijn hagelpatronen aangetroffen en in beslag genomen.

Het drietal is na overleg met het Surinaamse Openbare Ministerie in verzekering gesteld. F.A. en C.L. zijn wegens hun jeugdige leeftijd opgesloten in het Opa Doelie Doorgangscentrum, meldt de politie.

De aangetroffen drugs, geld en patronen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. ja hoor wederom jonge gasten , , de paars gezindte zeggen dat de schuld ligt bij de nieuwe regering , , en de andere partij zegt , , zie je wel dat er een opleiding school is voor jongeren bij ocer met het vak hoe wordt ik een boef , , laten we zo zeggen deze jeugd heeft geen toekomst , , het zou moeten zijn de jeugd heeft de toekomst


  Maak melding
 2. A so yere. Bami ,Koko nanga mi pikin Koeliboi du wan kwai. De etnische vertegenwoordiging is wel goed verdeeld. De volgende stap houdt wel in dat ze iets anders van hun leven moeten maken . Als er geen Bami was ,bleef Telo over. Is er geen Telo, blijft Roti over. De Pom volgt nog.


  Maak melding
 3. Wat@@ hoe kom jij aan je onzin is je stelling ergens vastgelegd of zuig je het uit je duim gaarne een fatsoenlijke volwassen onderbouwing inplaats van kinderachtige gescheld LET WEL een volwassen onderbouwing als je het kan dank u 😊 JANSEN JAN en niet de wielrenner Jan Jansen of in een bunker wonen of smalle banden trouwens bunkers zijn altijd van gewapend beton dus stenen mag je achterwege laten dit is mijn onderbouwing waarom ik geen hoge dunk van jou heb 🤷‍♂️🤷‍♂️ kom hier niet de beste van de klas spelen 🤭


  Maak melding
 4. Verder zal ik niet persoonlijk over jou beginnen ik ken je niet persoonlijk of je drinkt of onder behandeling bent van een psychiater of niet of een verkrachter bent ik ken je niet dus ik verzin niets ik reageer alleen op je onzinnige reactie 👊🖐


  Maak melding
 5. @Wat…….als je niks te melden hebt, hou dan je “kwab” dicht en volg een spoed cursus Nederlands met je “gezindte”, wat heeft paars hiermee te maken. Achterlijke imbeciel……


  Maak melding
 6. Kinderen zijn een product van de maatschappij waarin ze opgroeien.
  Krijgen ze het slecht voorbeeld of hebben ze geen alternatief belanden ze op het verkeerde pad. vergelijk ik het met de opvoeding van mijn kinderen of mezelf ben ik blij dat ik in een ander milieu ben opgegroeid en dat ik wel goede rolmodellen had.
  Willen we dit oplossen moet de samenleving iedereen aan werken om ze ook te laten zien dat er een alternatief is.


  Maak melding
 7. 3 zulke leuke jonge boys… nu al verpest…zucht…. heropvoeden direct echt…
  Maar ja op die leeftijd kunnen ze dit pad op gaan … 2 van 17 en 1 van 23, heropvoeden.


  Maak melding
 8. Als Wat@@ wakker os geworden dan zal hij als een puber beginnen met schelden en onzin uitkraaien als de beste van de klas schelden schelden en nog eens schelden hij weet zich geen raad hij kan amper een normaal of fatsoenlijk antwoord geven 🐂🤐🤐😂😂


  Maak melding
 9. Er is een grote groep kansarme jongeren zonder opleiding of enig perspectief. Opa doelie gaat vollopen, dus voer de dienstplicht in zodat aan deze groep discipline wordt bijgebracht.
  Ze hebben dan geen tijd meer om op rooftocht te gaan of overvallen te plegen.
  Na hun diensttijd kunnen ze bijtekenen voor een opleiding als beroepsmilitair.
  Ze hebben dan een inkomen en doel hun leven. Daarmee is het probleem opgelost!


  Maak melding
 10. Bami,Koko en Koeli, hun bijnamen alleen al klinken intelligent. Dit verzin je niet🙄 , zijn ze elkaar tegengekomen op de school voor DOMBO’s?😉🤭 Ze moeten maar beginnen alle loslopende dombo’s op te pakken en ze verplicht naar school sturen, voor straf😜


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES