dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw (66) in woning beroofd onder bedreiging van houwer

Vrouw (66) in woning beroofd onder bedreiging van houwer

-

Does Travel - naar Suriname

Een 66-jarige vrouw in Suriname is door een man gewapend met een houwer beroofd in een woning aan de Ramalaan. De gewapende rover drong de woning binnen via een raam en onder bedreiging van de houwer moest de vrouw waardevolle spullen afstaan.

De man maakte sieraden, een laptop, mobiel en andere spullen buit. Na de daad rende hij weg in een onbekende richting. Het slachtoffer bleef ongedeerd.

De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van de rover.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Sommige buurten hebben buurtwacht maar die zijn vaak voor spek en bonen. Dus is altijd oppassen en alert blijven. Je kunt moeilijk verwachten dat die vrouw met een Smith&Wesson onder haar kussen slaapt.


  Maak melding
 2. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Vrouw (66) in woning beroofd onder bedreiging van (houwer) aan de Ramalaan.

  Straks komen ze je ook in je eigen huis met een (vork of lepel) beroven.
  @HongKongFree 18 oktober 2020 At 12:30
  Misschien moest deze 66 jarige vrouw een (kleine) Bakru in huis hebben om haar toch te beschermen.

  Maar gelukkig dat haar niets is overkomen.
  Ik hoop dat de politie de dader met zijn (houwer) heel snel kan achterhalen en ook aanhouden.

  De BUREN zien wel wie regelmatig bij je thuis komt, maar de DIEVEN zien ze nooit.


  Maak melding
 3. Straks zal ik nog lezen dat het haar eigen schuld is dat haar woning ramen heeft dat die rover haar huis in kon of ze mocht geen spullen van waarde in huis hebben


  Maak melding
 4. HongKongFree@@ zeker oppassen en alert blijven terwijl ze slaapt je bent echt een kokosnoot en alsof de buurtwach de hele nacht voor haar deur moet staan dat noemt men een wachter of bewaker en hoe vaak worden ze zelf overvallen en gekneveld de beroving of inbraak gaat toch nog door je praat een hoop stronterij zonder na te denken


  Maak melding
 5. was het niet bouterse die riep dat hij iedere avond ergens anders moest slapen omdat hij bang was voor criminelen. dat moest deze vrouw ook doen


  Maak melding
 6. Welke kasteel en onverlaat is zo laf om een oude vrouw te beroven? Notabene gewapend met een cutless. Het wordt tijd dat het een grondwettelijk recht wordt om een wapen te dragen. Gewoon om jezelf te beschermen tegen het gezwel dat de samenleving zo onveilig maakt.


  Maak melding
 7. Paul;
  Het wordt tijd dat het een grondwettelijk recht wordt om een wapen te dragen. Gewoon om jezelf te beschermen tegen het gezwel dat de samenleving zo onveilig maakt.

  Volgens mij heb je het recht om jezelf te verdedigen op je grond gebied ( DJARI). Naast Camera en Alarm hoor je tenminste een honkbal knuppel in je nabijheid te hebben. Stre de foe stre wie no sa frede.


  Maak melding
 8. Daarvoor is er een wapenvergunning.
  Wie voldoet aan de eisen mag het in bezit hebben. Met de aanschaf en het bezit alleen ben je er nog niet. Je zal ook op schietles moeten gaan en weten hoe je je vuurwapen moet onderhouden…


  Maak melding
 9. HongKongFree@@ omdat jij een achterlijke domme kokosnoot bent ben ik een hoopje stront je bent zo dom dat je het niet kan onderbouwen maar jou domme ondoordachte reactie dat heb ik wel kunnen onderbouwen daarom ben je en blijf je een kokosnoot omdat je ook nog de Surinaamse bevolking hebt opgeroepen om de covid19 regels te overtreden dus kom hier niet de alles wetende oetlul uithangen je maakt jezelf ontiegelijk belachelijk lapzwans


  Maak melding
 10. Zuiverbal, hoe weet je door de houwer, wie de dader is? Wie worden er met een houwer in de hand geboren of is het zo dat houwers alleen door bepaalde Surinamers worden gebruikt?


  Maak melding
 11. Denk je nou echt dat je indruk op me maakt. Je maakt juist jezelf belachelijk met je kinderlijk en achterlijk gekanker. Hoop stront dat niks bijdraagt aan de maatschappij. Ik zou zeggen ga werken, maar de kans is groot dat je een hopeloze luie donderstraal van een uitkeringstrekker bent. Dus werken zal niet aan jou besteed zijn…


  Maak melding
 12. z bal en , bongo bita , en jan jansen , , wat heeft de president hier mee te maken , , ja hoor de President gaat met een houwer een inbraak doen , ja toch z bal

  bongo bita jij praat alleen maar stronterij en je bent een lapzwans

  jan jansen door de bocht op zijn smalle wieltjes , , had je niet meteen kunnen zeggen dat zij in een betonnen bunker moet wonen , , eikel


  Maak melding
 13. Net kleuters hier op WKN die alleen maar kunnen schelden en onzin uitkraaien en niks kunnen onderbouwen maar wel zinloze onzin zitten te verzinnen terwijl ze iemand niet kennen of weten wat hij doet of niet inhoudelijk bij het onderwerp kunnen blijven maar alle onzin erbij verzinnen net kleuters en dat zijn de zogenaamde volwassen die hier de alles wetende helden komen uithangen het gaat over onzin en het gaat naar stront maar het onderwerp word overgeslagen dus dan maar gaan schelden om hun punt niet te kunnen onderbouwen net een kleuter blijf maar bij de les en kom met een zinvolle onderbouwing
  Wat@ kan jij ook met een zinvolle onderbouwing komen ik denk van niet jij kan ook niet bij het onderwerp blijven alleen maar onzin uitkraaien wat jij uit je grote teen zuigt dat is een feit en dat maakt jou ook een kokosnoot


  Maak melding
 14. Wat @@ bongo bita heeft wel gelijk vooral dat je een kokosnoot bent en dat zal ik wel onderbouwen mijn nickname is JANSEN JAN en niet de wielrenner Jan Jansen je denkt alles te weten maar je weet niks je praat onzin je kan niet eens goed lezen dus je bent een grote dombo en ook nog een kokosnoot puber 😂😂😂


  Maak melding
 15. Wat@@ de kokosnoot niet vergeten ik ben JANSEN JAN en geen Jan Jansen domme dombo je bet zelf een grote eikel oelewapper hier kom je de slimste jongen van de klas spelen maar dat ben je niet je kan niet eens goed lezen 🗣DOMME KOE😂😂😂 begin maar te schelden daar zijn alle kleuters goed in of op de persoonlijke toer gaan terwijl je mij niet kent 😊😂😂😂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES