Geen mond/neuskap verplichting meer voor schoolkinderen van 12 jaar en jonger

2
kinderen-school-suriname-coronavirus-covid-19

Kinderen van 12 jaar en jonger hoeven geen mond/neuskap meer op te hebben op school in Suriname. Dat heeft het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur zaterdagavond in een brief bekendgemaakt.

Het Surinaamse ministerie meldt dat de nieuwe wetenschappelijke inzichten van de gezondheidsautoriteiten in binnen- en buitenland deze instructie geven.

Het ministerie meldt verder dat vanwege de bijzondere hitte de Basisscholen met ingang van dinsdag 20 oktober tot en met vrijdag 13 november om 11.30 uur sluiten. De VOJ- en VOS-scholen in deze periode om 12.00 uur.

De brief:


2 REACTIES

  1. over de hele wereld zijn er onderzoeken naar gedaan of het nodig is dat kinderen onder de 12 jaar een mond-neus kap moeten dragen , en het wees uit dat die groep nauwelijks het virus krijgen en kunnen overdragen , , dus zo’n mond-neus kap is niet nodig voor deze groep , , en de kinderen vooral de jongsten begrijpen er niets van maar vinden het wel stoer om er een te dragen, vorige week zagen wij op het nieuws hier dat een ouder tegen haar 10 jarige dochter zei , goh je hebt een heel ander masker op dan waar je vanmorgen mee naar school ging , de dochter zei dat ze daar op school gingen ruilen met die maskers , , en dat is te begrijpen maar als ouder sta je toch wel eventjes te kijken , , maar gelukkig is bewezen dat kinderen onder de 12 jaar ook geen gevaar is onderling , en dat is toch een geruststelling


    Maak melding

  2. Dom van de regering. Kinderen zijn geen mensen dus ze kunnen niet besmet raken en anderen niet besmetten. Kinderen krijgen ook nooit griep en snotneusen
    kinderen hoeven geen handen te wassen, ze zijn immuun voor alles
    ad.nl/gezond/handen-wassen-helpt-coronavirus-overleeft-9-uur-op-de-huid~ade40588/


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.