Foto van First Lady in club is in februari gemaakt

32
Foto van First Lady in club is in februari gemaakt
De huidige first lady was hier op de foto van februari 2020 nog geen first lady en gewoon aan het chillen.

Momenteel gaat op social media een foto rond waarop de Surinaamse first lady Melissa Santokhi met drie andere dames te zien is in een club. De foto wordt in diverse Facebook groepen gedeeld, waarbij beweerd wordt dat de vrouw van de president van Suriname, onlangs gewoon in een club aan het feesten was tijdens de corona lockdown. Dit klopt echter niet, want de foto is nog voor corona in februari gemaakt.

Dat zegt de maker van de foto in een gesprek met Waterkant.Net. “De foto is rond 6 februari 2020 gemaakt, toen er nog helemaal geen sprake was van corona en ook nog voor de verkiezingen. Het was een normale clubavond” zegt de fotograaf, die deze foto zelf geschoten heeft in de club en vaker party foto’s maakt.

De foto, die ook op 6 februari op de Facebook pagina van de club is geplaatst, komt ook uit een periode dat de huidige first lady nog geen first lady was. Op social media worden diverse fake accounts echter ingezet om de first lady met deze oude foto te beschadigen.

Naast deze fake berichten zijn er ook tegengeluiden te horen van mensen, die het achterlijk vinden dat een oude foto van Melissa Santokhi wordt ingezet om haar op deze manier in een kwaad daglicht te zetten.


32 REACTIES

 1. haha, ze hebben niets , ze zijn zooooooooo jaloers, dus tja dan doe je waar je goed in bent leugens en nog eens leugens te verspreiden. Als pissebedden onder plantenpotten zullen ze tevoorschijn komen
  BTW zijn de kasreserves al terug en heeft de crimineel boefraad zich al gemeld


  Maak melding

 2. Hoge bomen vangen veel wind. Als first lady zal ze daar aan moeten wennen. Van iedereen in de regering komt toch van alles in de media terecht of het nou waar is of niet.


  Maak melding

 3. Fakenews is tegenwoordig een manier om halve waarheden te creëren die niet echt verband houden met feiten, maar die uiteindelijk door meer dan een paar halve garen wordt gelooft omdat ze voortdurend worden herhaald.
  De betekenis is dus praktisch of moreel.


  Maak melding

 4. En dan nu kunnen de paarse slangen dus wel terug kijken.

  Stelletje achterbakse hypocrieten !

  Ze heeft met haar eigen geld gefeest en niet met het geld van het volk net zoals de Bouta, Ingrid, hun kinderen, hun kleinkinderen en hun vrienden. De hele NDP clan heeft gefeest op kosten van het arme volk. En nu moet heel Suriname dat terug betalen. Maar dat willen de paarse slangen niet zien, dan willen ze niet terug kijken.
  Ashwin Aloedin was met zijn vrouw naar New York op kosten van het land. Zijn jullie vergeten wat dat had gekost ?
  Reminder:
  ” …
  In Suriname is er ophef ontstaan over de hotelkosten van een dienstreis van de vice-president (vp) van Suriname, Ashwin Adhin. Hij reist eind volgende week samen met zijn vrouw en elf anderen naar New York om de jaarvergadering van de Verenigde Naties bij te wonen. Voor de vp en zijn echtgenote is volgens de Surinaamse krant de Ware Tijd een VIP One Bedroom Suite gereserveerd voor zeven geplande overnachtingen. Dit zal de staat totaal US$ 19.250 kosten, hetgeen neerkomt op US$ 2.750 per overnachting aldus de krant op haar voorpagina.
  Adhin reist deze week naar New Delhi, India, voor het bijwonen van een activiteit van een universiteit. Hierna zal hij eind volgend week afreizen naar New York. Volgens dWT zal de reis de staat veel geld kosten. Alleen aan hotelkosten moet de staat voor de dertienkoppige Surinaamse delegatie zeker US$ 81.000 neertellen.
  … ”

  Zo zie je maar wat de aard is van de NDP.


  Maak melding

 5. faya pepre heeft dit bericht zeker geplaatst , , om de First Lady in een kwaad licht te zetten , , en het ergste is dat ze bij de foto erbij plaatsen dat de vrouw van de President onlangs in een club zat te feesten was tijdens de corona lockdown , degene die de foto heeft gemaakt zegt dat deze al op 6 februari 2020is gemaakt nog voor de corona begon,
  ze moeten deze gast en faya pepre oppakken en een vuurpeloton doet de rest

  ook aorta en paki rat igri , tevens oppakken dan kan het vuurpeloton ook gelijk met die andere gasten het werk doen


  Maak melding

 6. Knappe vrouw!

  Arm suri, nog steeds onder de invloed vd ndp. Tsja, een stem uitbrengen zegt nog niets, je attitude moet ook veranderen.

  Het stikt ervan de foto’s op soc media, stinkend jaloers zijn ze.
  Zielig dat één brief zoveel gepost door één persoon zoveel chaos creëert.

  Zowel vóór als tegenstaanders in de aanval. Tegenstaanders laatste stuiptrekkingen, voorstanders griezelig zielig. De laatsten hebben lelijk op hun neus gekeken, ze dachten dat ze een baan/positie vd pres zouden krijgen. Mooi niet hé, rampersarth, sookhlall, diasporalijders, moison, Maisha.

  Whahahaha, operatie mislukt. 😅😂😅


  Maak melding

 7. WAT 18 oktober 2020 At 20:29
  ook aorta en paki rat igri , tevens oppakken dan kan het vuurpeloton ook gelijk met die andere gasten het werk doen
  =====

  Schelden mag maar dit is strafbaar wat je nu doet. Zou hier maar beetje mee oppassen.


  Maak melding

 8. wat

  als je mensen vppr een vuurpeleton wilt plaatsen getuigd het dat jou leider erger is dan bouta
  in een democratie en rechtstaat staat vrijheid v meningsuiting hoog in het vaandel


  Maak melding

 9. In februari 2020 was Melissa nog normale burger van het land. Dus, ze mocht haar gang gaan; niks mis mee. Ze moet er alleen voor zorgen dat ze nu, in de hoedanigheid van First Lady, een voorbeeldige figuur moet zijn.
  In Nederland is koning Willem Alexander toch ook getrouwd met een voormalige feestbeest; de huidige koningin Maxima. Dat was haar leven toen. Nu moet ze zich volgens protocollen gedragen. Dat is heel normaal.


  Maak melding

 10. In het leven hebben we als mens te maken met veel pijn en verdriet.
  Dus het is geen zonde om ook eens plezier te maken.
  Ook al is ze first lady ,ze is ook mens.
  Ze heeft ook recht op plezier als elk ander mens.
  De afgelopen tien jaren ,hadden we voorzitter van paars die toen president was ,toch zoveel keren op podium zien dansen toch?
  Denk maar aan het geval van zangeres Norma.
  First lady neks no fout.


  Maak melding

 11. In het leven hebben we als mens te maken met veel pijn en verdriet.
  Dus het is geen zonde om ook eens plezier te maken.
  Ook al is ze first lady ,ze is ook mens.
  Ze heeft ook recht op plezier als elk ander mens.
  De afgelopen tien jaren ,hadden we voorzitter van paars die toen president was ,toch zoveel keren op podium zien dansen toch?
  Denk maar aan het geval van zangeres Norma.
  First lady neks no fout.
  Dk


  Maak melding

 12. ha ha ha de boutisten , ,aorta , , glenn , , en robje les , , jij hebt zelfs je vonnis getekend en bouta zal het uitvoeren hij schiet jullie in de rug , , jullie weten toch hoe het gegaan is in december 1982 , , dus hij deinst niet terug , tralala tralala

  ha ha ha , , aorta die woorden waren van je baasje bouta hoor , , maar als je niet kunt lezen , en begrijpend kunt lezen , , geeft al aan dat je ongeschoold bent , jochie


  Maak melding

 13. o ja geile aorta , heb jij wel ballen of zijn het soepballetjes , , je bent een paarse homo en je durft te beweren dat de First Lady haar slipje thuis heeft gelaten , vieze vuile gore paarse rat , , als je geilt op de First Lady trek je dan af openlijk voor het gebouw van de president , , lulletje


  Maak melding

 14. Surinamers zijn echt een ziek en dom volk. Altijd maar bezig om anderen de maat te nemen en jaloers op mensen die door hard werken veel hebben bereikt. Waar waren deze kritische Surinamers de afgelopen 10 jaren, toen Bouterse en trawanten het land leeg roofden en ongekwalificeerde mensen op hoge functies plaatsten? Zelfs de kinderen en kleinkinderen van Bouterse werden rijkelijk beloond voor niets doen. En hoe hard hebben deze domme Surinamers geschreeuwd toen zoon Dino in de VS werd veroordeeld? Dino was nota bene hoofd van de anti terrorisme eenheid in Suriname! Maar de domme massa in Suriname bleef stil. Nu is er een regering die puin ruimt en wat doen de zieke en domme Surinamers? Alleen maar kwaad spreken en verdeeldheid zaaien! Het lijken wel aanhangers van Bouterse en trawanten.


  Maak melding

 15. Klopt Asagi… dat domme gedeelte ( ongeachte etniciteit ) heeft last van de surinaamse Stockholm-syndroom… Paars-syndroom…Dombo’s blaffen zogenaamd eenheid, terwijl ze geilen op verdeeldheid, chaos, rassenhaat…als ze maar een beschuitje en een paarse vlag krijgen…Blijkbaar kunnen ze niet zonder een fysieke en geestelijke baas… nog steeds niet…. geen hoop, geen toekomstvisie, geen normen en waarden, laten zich nog letterlijk gebruiken…dan worden ze boos , jaloers, afgunstig etc… op eigen famiri of volk… ZE MOETEN EEN KEER LEREN EEN BOEK LEZEN, IETS BESTUDEREN EN ONTWIKKELEN


  Maak melding

 16. Chan moet zijn vrouw onder controle houden. Blijkbaar staat ook deze FirstLady boven de wet. Mevrouw heeft blijkbaar moeite met haar status als presidentsvrouw.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.