Automobiliste knalt met voertuig tegen restaurant na aanrijding

7
Automobiliste knalt met voertuig tegen restaurant na aanrijding

Deze auto is vanmiddag tegen een pand van een restaurant geknald, na een aanrijding met een ander voertuig. Het verkeersongeval vond rond 13.00u plaats op de hoek van de Mahonylaan en de Wilhelminastraat in Suriname.

De bestuurster reed in het zwart gelakt voertuig over de Mahonylaan en zou geen voorrang hebben verleend aan het verkeer op de Wilhelminastraat. Hierdoor ontstond een botsing met het witte voertuig (foto onder), waarna de vrouw met haar auto tegen het restaurant tot stilstand kwam.

De automobiliste klaagde over pijn op haar borst en een meisje had pijn aan haar gezicht. Op het moment dat de foto’s werden gemaakt was de Surinaamse politie nog niet ter plekke.

7 REACTIES

 1. Op dat kruispunt zijn de verkeerslichten al jaaaaaren defect/ buiten gebruik…

  Lijkt bijna op dezelfde situatie kruispunt Kwatta-Kernkampweg-Washingtonstraat in de vroege ochtend voordat die verkeerslichten het normaal doen.


  Maak melding

 2. Je zou zweren dat een heleboel automobilisten blind zijn als ze achter het stuur zitten. Of we moeten onze verkeersborden evengroot maken als een billboard.


  Maak melding

 3. hé bonga bita , , de eerste verkeers ongeluk ter wereld , en wel hier in Suriname , , nou ja jij houdt het bij , , en voor ons zegt dat niets hoor , ja Suriname is groot hé


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.