8 verdachten in zaak roofoverval juwelierszaak Gomperstraat aangehouden

14
Rovers overvallen juwelierszaak in Paramaribo

Een gemengd team van de politie in Suriname, bestaande uit leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP), Kapitale Delicten(KD, het Arrestatie Team(A-Team) en Recherche Paramaribo, heeft in de afgelopen week vanaf maandag 12 oktober tot en met zaterdag 17 oktober acht verdachten aangehouden ter zake onder andere deelneming aan een criminele organisatie, diefstal door middel van geweldpleging  en medeplichtigheid aan diefstal door middel van geweldpleging.

Vier mannen hebben op zondag 4 oktober een roofoverval gepleegd in de juwelierszaak, gevestigd nabij de kruising van de Gompert- en Jamaludinstraat. Zij hebben daarbij een groot aantal gouden sieraden uit de etalagekasten weggenomen, nadat zij het glas van de kasten kapot hadden geslagen. De criminelen vluchtten vervolgens weg in een personenauto.

De acht verdachten die zijn aangehouden zijn volgens de Surinaamse politie: Chamiel, W. (53), Rivaldo, M.(21), Elton, S.(20), Ramon, D.(45), Maikel de J.(30), Jerwien, K.(34), Cyrill O.(36) en Dino, P.(34). Het voertuig waarmee de daders het strafbaar feit hebben gepleegd is achterhaald en in beslag genomen alsook een deel van de gestolen sieraden. De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt deze strafzaak.

Na de roofoverval plaatste de juwelierszaak extra beveiligers bij de ingang:

Hieronder beelden van de overval:

https://www.instagram.com/p/CF75FUphaUb/?igshid=4wvz4yowacia


14 REACTIES

 1. Moet zeggen … dat de Surinaamse Politie best wel in staat is misdrijven tot klaarheid te brengen, snap niet hoe ze het doen … maar toch lukt het hun een zeer hoge score te halen t.a.v. oplossen misdrijven.

  Mijn complimenten.


  Maak melding

 2. Prima werk van de politie in Suriname. Het belangrijkste is dat zaken worden opgelost. En zoals nu weer blijkt met meer succes dan in Nederland. Hoe groter de pakkans hoe meer boeven in beeld zijn en het uit hun hoofd zullen halen om het weer te doen. Maar natuurlijk zijn er altijd bij die het niet leren.


  Maak melding

 3. Ik Geef Geen Enkel Compliment Aan De Politie.. Is Hun Plicht Om Hun Werk Goed Te Doen.
  Ze Hebben Voor Die Baan Van Politie Gekozen. Ze Worden Er Voor Betaald Om OA Boeven Te Vangen.


  Maak melding

 4. Bedankt Politie!

  Gaat u zo door met de bestrijding van (deze) criminaliteit en geeft u de Surinamers een veilig gevoel.

  De Politie is onze beste kameraad.

  Leve:

  – het politie apparaat met de politieagenten

  Hoera, Hoera, Hoera!


  Maak melding

 5. Blakaboy 18 oktober 2020 At 17:05
  Over hoeveel maandjes zijn alle 8 weer vrij?
  En denken we dat ze daarna braaf gaan solliciteren?

  Reden te meer om deze kakkerlakken harder aan te pakken en niet te schromen ze neer te knallen als ze daartoe de reden voor geven. Geen medelijden voor deze abangies die profiteren van andermans zweet. Je ziet het zelf wie het waren ……………….. dus no Mercy.
  Men moet leren te werken voor zijn inkomen en niet te stelen van andere hard werkenden.


  Maak melding

 6. goed verteld Franco , , en de politie had dit nooit kunnen doen tijdens de vorige regering , , want dan werden ze direct teruggefloten door hun bazen,
  nu er een andere wind waait weten de top van de politie dat ze nu niet meer hun agenten terug halen van een misdrijf


  Maak melding

 7. Goed Werk van het korps Suriname. Nu die gasten naar een strafkamp sturen en werken met je donder en een schade vergoeding betalen die niet mals is


  Maak melding

 8. Er waren beelden, dus dat maakte de opsporing makkelijker. Pak je er een, dan helpt een bamboestok in z’n kont om snel de anderen te achterhalen. Kapphrie heeft een lage pijngrens.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.