Vrouw (61) door illegale wisselaars beroofd van geld en armband

6

Een 61-jarige vrouw is op donderdagmiddag 15 oktober door vier illegale geldwisselaars beroofd in een handelszaak aan de Waterkant. De criminelen hebben een geldbedrag in Surinaamse Dollar en een gouden armband van de vrouw gestolen. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen, dat de vrouw door de vier criminelen benaderd werd om valuta te wisselen. Zij ging akkoord en stapte met de mannen een handelszaak binnen om de geldtransactie te doen.

Tijdens de transactie werd het Surinaams geld dat zij in haar hand vast hield opeens weggerukt door een van de mannen. Ook een gouden armband werd van haar arm weggerukt, waarna de vier mannen weg renden.

De Surinaamse politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de criminelen meldt zij in een persbericht.


6 REACTIES

 1. Waarom heeft rob less deze vrouw niet gezegd dat ze dit soort criminelen niet moest vertrouwen. Ik kon dat niet, ik zit 8000km verderop.
  Of telt diefstal niet, is dat gewoon ndp eigen


  Maak melding

 2. deze vrouw nam al een groot risico , , we noemen dit geen durf , maar egoisme , , als vrouw kun je best wel stoer zijn en hun mannetje staan , maar gaat toch geld wisselen bijvoorbeeld bij een bank , en ga niet alleen


  Maak melding

 3. Deze vrouw moet een behoorlijke boete krijgen. zij weet dat dit niet mag toch doet ze het. ze willen het niet leren. geen gevangenisstraf natuurlijk, maar een forse boete


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.