Voetballende militairen overgebracht vanwege overtreding coronaregels

4
politie-agenten-suriname-bij-geval
Archieffoto van politieagenten in actie

De politie heeft de afgelopen dagen ingegrepen bij een aantal voetbalwedstrijden in de verschillende buurten. Dit omdat voetbal een contactsport is en volgens de momenteel geldende coronaregels in Suriname nog verboden is.

Zo heeft de sterke arm vrijdagavond ingegrepen bij een veld te Balona. De politie heeft in totaal 13 personen overgebracht naar het Politie Opleidingscentrum (POC). Onder hen bevonden zich 8 militairen en 1 BBS’er. De militairen zijn vervolgens overgedragen aan de Militaire Politie. Het is nog onduidelijk wat er besloten is voor de overtreders.

4 REACTIES

  1. Ze moesten ook de minister van jp ook opsluiten wegens overtreding van de covid wet die was onverantwoord bezig maar de arme bevolking is altijd de lul


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.