Bryan B hekelt valse berichten over zijn gezondheid

5
Bryan B hekelt verspreide leugens over zijn gezondheid
Bryan Bijlhout - foto Facebook

De bekende Surinaamse zanger Bryan Bijlhout is niet te spreken over valse berichten over zijn gezondheid, die via WhatsApp worden doorgestuurd. Volgens die berichten zou Bryan corona hebben en op de intensive care liggen. De zanger liet gisteren weten dat hij inderdaad ziek was, maar dat het niet ging om corona.

Op zijn eigen Facebook pagina plaatste hij gisteren een bericht, waarin hij aangaf dat hij inderdaad vijf dagen in het ziekenhuis was. Het zou gaan om een longembolie en suiker die terug moesten, maar er was geen sprake van corona aldus Bryan B.

Hij zei erbij het niet nodig te vinden om dit soort berichten op zijn Facebook pagina te plaatsen en paniek te zaaien, maar dat hij toch maar even voor de fans heeft gedaan om op de hoogte te zijn van zijn gezondheid. Bryan hekelt ook de beweringen dat hij mensen zou hebben besmet.

De in Suriname geboren zanger is nu alweer meer dan een week thuis en zegt dat het goed met hem gaat.


5 REACTIES

  1. Wat een gelul allemaal. Nou Brian, heel veel krantje nanga lobie. En als jij toevallig idd COVID besmet bent of was. Da sang……kan een ieder gebeuren. Zelfs 1 van de machtigste mannen ( Trump) is niet overgeslagen. Sranang mang oeng lobie LUL ini tramang Libië. Big Up Brain


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.