vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBraziliaan steekt 37-jarige landgenoot in Suriname dood

Braziliaan steekt 37-jarige landgenoot in Suriname dood

-

Does Travel - naar Suriname

De man die afgelopen zondag werd doodgestoken op een woonadres in de George Eelstraat te Geyersvlijt, is de 37-jarige Braziliaan Pereira De Jesus. Dat meldt het Korps Politie Suriname. Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen, dat de voortvluchtige verdachte ook een Braziliaanse man is.

De politie van het ressort Geyersvlijt kreeg op zondagavond 11 oktober de melding van een steekpartij met dodelijke afloop en deed de plek aan. Het levenloze lichaam van Pereira De Jesus werd ter plaatse aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast.

De voortvluchtige Braziliaanse verdachte heeft het slachtoffer ettelijke steken toegebracht. Het ontzielde lichaam van De Jesus is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen door de politie. Er wordt aan de opsporing en aanhouding van de voortvluchtige verdachte gewerkt.

De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek in deze zaak meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Brazilianen zijn geweldadige, dat zij naar Suriname zijn gekomen voor een betere bestaan of als garimpeiros, en dan komt de brazilianse regering nog zeggen geeft mijn landgenoten surinaamse paspoort, onder ndp zijn een hoop criminelen in het land toegelaten, kijk wat een ellende, omdat ndp zelf criminelen waren, tegenwoordig hebben de surinamers een kort lontje, messteken geweld, er is geen week voorbij, beroving én ga zo maar door, ik had van santhoki meer verwacht, snap ook dat er niet al te veel geld is, maar doe iets om het land veilig te maken,


  Maak melding
 2. Maripa ko@@ Steken en schieten zijn altijd geweest. Je hebt ook geweldige Surinamers. Wij zijn ook niet de braafste burgers in de wereld. Je lijkt Wilders wel.


  Maak melding
 3. aj baja , , hebt jij wel scholing gehad , , zo te zien aan deze kleine tekst niet

  glenn ook weer actief met zijn paarse uitspraken

  ribeiro , , wat heeft jesus hier mee te maken , , die man is al 2000 jaar doodt , , en jij kunt nog geen naam goed schrijven , , zeker ook maar tot klas 2 van de lagere school gezeten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES