zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDood gevonden Guyanese visser in buik gestoken door landgenoot

Dood gevonden Guyanese visser in buik gestoken door landgenoot

-

Does Travel - naar Suriname

De man die afgelopen maandag dood werd aangetroffen in een boot is een Guyanese visser meer bekend als ‘Smokey’. Hij had zondag een heftige ruzie met een andere Guyanese visser bekend als ‘Boeri’. Die zou het slachtoffer met een mes in de buikstreek hebben gestoken, laat het Korps Politie Suriname zojuist weten.

De politie van Livorno kreeg maandagmorgen 12 oktober de melding dat de visser dood was aangetroffen in een vissersboot bij de aanmeersteiger in de Vangbalstraat. Voorts dat het ontzielde lichaam steekverwondingen vertoonde. Agenten ging ter plaatse voor onderzoek.

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen dat het slachtoffer gestoken werd tijdens de ruzie. De kapitein van de vissersboot bracht ‘Smokey’ toen per eigen gelegenheid naar een medische instantie voor hulp. Na behandeling werd ‘Smokey’ weer terug gebracht op de visserboot, alwaar hij de geest gaf.

Vooralsnog zijn de juiste namen van ‘Smokey’ en ‘Boeri’ niet bekend bij de politie, evenals de medische instantie waar het slachtoffer gebracht is voor medische behandeling. In opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van ‘Smokey’ in beslag genomen voor obductie.

‘Boeri’ die als verdachte is aangemerkt is voortvluchtig. Hij wordt opgespoord. Deze zaak is door de politie van het bureau Livorno , voor verder onderzoek, overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten meldt de politie vandaag.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. Al voor de onafhankelijkheid van Su stromen de Guyanezen het land binnen. Velen werden vissers. De creolen zijn allergisch voor vissen. Hete zon en nat worden en deining vsn de boot. Vergeet het maar. Geef me maar een das en een airco kantoor en een vakbond.

    Jammer dat de guyanezen zo gouw op elkaar kwaad worden en wapens gebruiken. Dzt zie je bij de brazilianen ook. De frustaties barsten los.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES