Afgelopen 24 uur 222 keer getest: 14 nieuwe besmettingen

2
covid-19 coronavirus test

In Suriname is de afgelopen 24 uur maar liefst 222 keer getest op het coronavirus. Daaruit zijn 14 nieuwe gevallen naar voren gekomen. Dat blijkt dinsdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

7 mensen zijn in het afgelopen etmaal genezen verklaard, 48 mensen zijn in isolatie omdat ze positief zijn getest en het aantal personen in quarantaine is gestegen van 424 naar 507.

Vanaf het begin van de uitbraak van het virus in Suriname zijn in totaal 5.072 personen positief getest. Daarvan zijn op dit moment 95 gevallen actief:


2 REACTIES

  1. het lijkt erop dat de besmetting met het corona virus daalt , dus mensen dat is een goed teken , maar wees allert en blijf je houden aan de covid 19 regels , want je ziet in Europa en de VS en in Azie en nog veel meer landen in de wereld dat het daar weer toeneemt en door hier ook de regels aan je laars te lappen kan het hier in Suriname ook weer stijgen , , dus iedereen is gewaarschuwd


    Maak melding

  2. @WAT: Geweldig, alleen in Suriname is het weer zo dat de vooruitzichten beter zijn dan de rest van de wereld. Je vraagt nog net geen applaus voor het huidig COVID-team. Ik wed dat als er onafhankelijke waarnemers en onderzoekers worden losgelaten op de gepresenteerde cijfers, dat het weer eens zal blijken hoe bedrieglijk en incompetent de huidige machthebbers zijn. Ja, ook met onze gezondheid wordt er gesold! Gooi de grenzen voor Nederland maar verder open, zij zitten nu toch maar pas op 7400 besmettingen die er per dag bij komen!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.