Politie start onderzoek naar TikTok-filmpje minderjarig meisje

13
Onderzoek gestart naar Tik Tok-filmpje van jong meisje

De afdeling Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname is een onderzoek gestart naar een TikTok-filmpje van een jong meisje dat momenteel viraal gaat op social media.

In het filmpje geeft de jeugdige, van nog geen tien jaar oud, onder andere aan dat zij een man heeft en dat mensen zich niet druk moeten maken om haar leven. Dit omdat haar vader en tante ervan op de hoogte zijn.

Het filmpje heeft veel tongen losgemaakt binnen de Surinaamse samenleving. Velen hebben verontwaardigd gereageerd toen ze dat zagen. Tal van personen hebben stukjes van de opname bewerkt en op social media geplaatst, met de bedoeling het meisje belachelijk te maken.

Een kinderpsycholoog zegt dat pesten vergaande gevolgen kan hebben op het verdere leven van het kind. Als voorbeeld wordt aangegeven het geval waarbij een student van de middelbare school vorig jaar zelfmoord pleegde, omdat hij gepest werd. De psycholoog roept eenieder op om pesten van anderen achterwege te laten omdat het nergens voor nodig is.


13 REACTIES

 1. Rowdie
  13 oktober 2020 At 10:39
  Haar poesje is al kras hoor.@@

  Is dit het enigste wat je als volwassene over een kind ban 10 jaar te zeggen hebt zo praat je niet over een kind van 10 jaar het is en blijft een kind je bent een vies smerig mannetje


  Maak melding

 2. Dat heb ik gehoord van mijn buren en die waren boos, politie moet inderdaad onderzoeken of het waar is of niet, soms kan je op sociale media van alles zien die niet echt is gewoon doen alsof het waar is, dus even wachten, het hoort niet het is een kind,


  Maak melding

 3. Kwaka@@ als je echt een stoere man met ballen bent ga naar een moskee met je reactie maar dat durf je zeer zeker niet lafaard dat je bent vandaar dat mo schrijft of misschien ben je zo achterlijk dat je niet weet hoe de naam word gespeld


  Maak melding

 4. @Bongo Bita,

  Ik heb gehoord wat ze allemaal in de moskee uithalen. De imams volgen daar het voorbeeld van onze zeer vrome Profit Mo.
  Gelukkig dat er zoiets is als Internet waar je de waarheid kunt zeggen zonder gelyncht te worden.


  Maak melding

 5. Als het verhaal klopt, moet kinder psycholoog tante Lilian ervoor pleiten dat de vader en tante van dit meisje opgesloten worden in dezelfde inrichting als haar tricky zoon Robert.


  Maak melding

 6. In eerste instantie dacht ik dat ze een grap maakte om aandacht te trekken. Maar als het waar is dat ze een man heeft en haar vader en tante het weten dan klopt er iets niet. Dit kind is dan gehersenspoeld, zoiets verzint een kind niet zelf ! Haar direkte omgeving heeft haar enige tijd vooraf al “voorbereid”. En waarschijnlijk loopt ze ook achter met school.
  Dit moet zeker onderzocht worden om erger te voorkomen ! Zij verdient bescherming en voorlichting / heropvoeding. En haar omgeving die haar dit hebben aangepraat en aangemoedigd verdienen hun straf en begeleiding beter te ontwikkelen.
  Maar ook haar “man” wie is dat en welke leeftijd heeft hij ? Er zal sprake zijn van kindermisbruik !


  Maak melding

 7. Kinderen dienen, beschermd te worden.
  Als kind, werd ik gepest, omdat ik zonder schoeisel naar school ging.
  Dat waren de de rijken in die tijd.
  Toen, kwam de droge tijd, waterleiding, hadden we toen niet.
  Samen met mijn ouders, hadden we
  19 barrels regenwater verzameld.

  Èèn van de pester, kwam met zijn moeder een galon water kopen.
  Mijn moeder zei: ik verkoop geen water, je krijgt het gewoon.
  De moraal van het gebeurde, was bevredigend.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.