Man leent bromfiets van vriend en komt daarna niet meer terug

17
Man leent bromfiets van vriend en komt daarna niet meer terug
Bromfiets in Suriname (voorbeeldfoto)

Een man die dacht zijn vriend te helpen, heeft onlangs lelijk op zijn neus gekeken. Hij leende zijn bromfiets in de maand september van dit jaar niets vermoedend aan zijn 37-jarige vriend Denny H. Die vriend liet daarna echter nooit meer iets van zich horen of zien.

Na het lange wachten besloot de gedupeerde uiteindelijk naar de Surinaamse politie te stappen en deed daar aangifte van verduistering van zijn bromfiets. Op 2 oktober is Denny aangehouden door rechercheurs van de afdeling Recherche Regio Oost meldt het Korps Politie Suriname.

Hij verklaarde dat hij de bromfiets als onderpand heeft gegeven aan iemand. Na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname is Denny, ter zake verduistering van de bromfiets, achter slot en grendel gezet door de politie.

Helaas voor de gedupeerde is de bromfiets nog niet terecht. Rechercheurs zijn nog steeds op zoek naar het vervoermiddel meldt de politie.


17 REACTIES

 1. Dit hadden ze direct met boefdraad moeten doen nadat hij Su als onderpand had gegeven aan de schuldeisers…in verzekering stellen….now a long no ka.


  Maak melding

 2. Het is slecht gesteld met vertrouwen in mensen in Suriname. Maar let wel dat is altijd al geweest sinds ik daar voor het eerst kwam 35 jaar geleden. Ze lijken aardig maar gelijk wordt je belazerd zelfs door je eigen familie als het over geld of waarde gaat.
  Dus niks nieuws zullen we maar zeggen.


  Maak melding

 3. A regering dja ooo mik a bevolking trong oplichter en foefoermang omdat ding mang no mang kong uit moro nanga wang tjing tjauw tjap moro alles is duur, de rijke worden rijker en de arme wordn armer


  Maak melding

 4. Onze politie gaat vooruit; mijn buurman heeft mij namelijk hetzelfde gelapt toen hij iets van mi geleend had , maar toen ik aangifte deed bij de politie was hun reactie: meneer, u heeft zoveel meer gestudeerd dan uw buurman, dan yu mek a man kis yu. En daar kon ik het verder mee doen.


  Maak melding

 5. Een vriend doet dit niet. Ja hier is het begrip vriend vervaagd tot profiteur. Hij kijkt nu wel uit. Lenen is geven tegenwoordig en als je niet geeft, wordt je bestolen dan wel overvallen.
  Heb daarom geen vrienden, slechts vage kennissen.


  Maak melding

 6. Het is al gebeurd
  Laat het verleden rusten, laten we naar de toekomst kijken
  Diefstallen vinden al sinds eeuwen plaatstst.
  het gaat om de toekomst
  Toch rbro


  Maak melding

 7. Het is een mega probleem in Suriname. Je kunt je eigen schaduw niet meer vertrouwen, bij wijze van spreken. Ondanks dat we elkaar nodig hebben. Eerlijkheid duurt het langst. Goede vriendschappen worden op de proef gesteld door dit gedrag. Familieleden die mekaar niet meer kunnen luchten of zien. Waarden en normen bestaan niet meer. Respect voor elkander is er nauwelijks. Het is ikke ikke ikke in dit land. Erg jammer. De nieuwe regering heeft de bevolking op dit moment nog meer in de penarie gedrukt. 100 srd is niet genoeg om een winkel binnen te stappen. De intentie om het land uit het slop te halen is prima. Maar die Srd waar we het mee moeten doen. Voldoet niet. Sinds de verhoging van de brandstof prijzen. Is als logisch gevolg alles duurder geworden. Mensen in nood, maken rare sprongen. Het is onbegrijpelijk dat iemand zulks lage praktijken onderneemt. Ik praat het zeker niet goed. Maar ergens begrijp ik wel waar het vandaan komt.


  Maak melding

 8. Henkes@@@. Dan had je thuis al jouw diploma’s moeten verbranden en teruggaan naar het politiebureau om weer aangifte te doen en zegt …sorry oom agent, maar nu ben ongeschoold.


  Maak melding

 9. Van je vrienden moet je het hebben. Foefoeroe nanga dong. Eerlijkheid duurt het langs, maar dat snapte deze ezel niet. Lekker brommen en een nieuwe bromfiets voor je EX vriend aanschaffen….of langer brommen!!! Wat een schande.


  Maak melding

 10. Gebeurt zo vaak. Mensen denken op een gegeven moment dat de spullen van hun zijn. Wanneer je erom vraagt dan willen ze je ook nog groen en geel uitschelden. Altijd een werede als je iets hebt en niet wilt lenen dan ben je niet goed. Als je iets uitleent en terugvraagt is het ook niet goed.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.