maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGeplaatste vlaggen bij locatie Corantijnbrug gestolen

Geplaatste vlaggen bij locatie Corantijnbrug gestolen

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse en Guyanese vlaggen, die zaterdag geplaatst waren op de locatie aan de Surinaamse zijde vanaf waar de brug over de Corantijnrivier gebouwd zal worden, zijn gestolen. Naar verluidt zijn de vlaggen binnen twee dagen verdwenen. De vlaggen waren geplaatst door de ministers van Openbare Werken van Guyana en Suriname.

De Guyanese minister Juan Edgill zei dat ambtenaren tijdens het bezoek van zaterdag de gelegenheid hadden om de uitlijning te bewandelen waar de brug zal beginnen en waar deze zal eindigen, evenals de ontwikkeling van de wegen om de brug te verbinden.

De bewindsman zei verder dat bij oplevering te verwachten is dat er een toename van economische activiteiten in de omgeving van de brug zal plaatsvinden door onder meer de bouw van hotels, funpark en markten.

Edgill liet weten dat de ministers van Buitenlandse Zaken en Openbare Werken van Suriname deze week zullen deelnemen aan een andere bijeenkomst in Georgetown om de besprekingen over de voortgang van het project voort te zetten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Hoge doelen moeten mensen stellen, maar ook voor werken om het in de praktijk waar te maken.

  Op dit moment Suriname financieel – economisch een junk staat, dus gaat het niet gebeuren. Surinamers moeten dit realistisch bekijken en weten.

  Er zal eerst orde op zaken moeten worden gesteld in de vele grote buitenlandse leningen met held hoge renten, oa Opperheimer lening $ 550 miljoen en een rente van $ 26 miljoen.

  Ik volg het nieuws dat z.e. president Chan Santokhi hierover brengt, nl., bezig is om geld/ voorschotten te krijgen van Apache uit de vondsten voor onze kust, enz.

  Een hele grote uitdaging, spannend en de hele Surinamers kijken reikhalzend naar uit, waardoor deze schulden in een keer kan worden afgelost met deze voorschotten en andere leningen tegen een lage renten.

  Hierdoor komen de opbrengsten van goud, Staatsolie weer vrij voor de aflossingen van de nieuwe leningen en dat er ook hiervan geld overblijft voor de Surinaamse overheid en de Surinaamse economie weer ten goede komt.

  De export zal meer moeten opbrengen dat geld uit aardolie en goud. Er zullen meer bedrijven export gericht moeten worden, oa zeevisserij, landbouw, bosbouw, enz.

  Het Covid-19 virus maakt het niet gemakkelijker voor.

  Ik wens de regering CS -RB veel
  succes toe met deze uitdaging en de Surinamers zullen echt meer geduld moeten hebben. Het is een enorme uitdaging waar deze regering voor staat en daarom
  zal men zeer geduldig moeten zijn.

  De hele wereld heeft het op dit moment moeilijk met hey Covid-virus en treffen alle economien vd wereld.

  Geduld, want er is geen geld. Zo is het en niet anders.


  Maak melding
 2. ja hoor ze zijn weer bezig die paarse vlaggen stelers , , een andere gekleurde vlag dan paars moet er aan geloven , , zie hier zelfs de nationale Surinaamse vlag stelen ze , , want hun denkbeeld is dat een paarse vlag de nationale vlag moet zijn , , maar paarse ratten jullie worden opgespoord en ten gronde gebracht en dan zand er over


  Maak melding
 3. Terwijl ht volk pienaarde hft d ndp een nieuwe highway gebouwd van 9km vr 90milj us dollars mr die in werkelijkheid te realiseren was met minder dan 20milj.
  Notabene er was geen noodzaak aanwezig voor deze weg om aan te leggen.het was meer bedoeld om geld te stelen van ht arme volk.
  Dus regering sur/guy mag deze brug wel bouwen het mag geen doorn zijn in de ogen vn de ndp’rs.
  De brug brengt enorm veel ontwikkeling n werkgelegenh mt zich mee vr beide landen.
  Nickerie gat opbloeien en wordt een
  belangr distrikt en trekpleister vr toeristen.
  DEZE BRUG IS WEL EEN NOODZAAK.


  Maak melding
 4. AUB ..Chan en Brunsie neemt Passant als adviseur en stuurt de adviesbureau naar huis. Deze man is echt geniaal.

  Go voor de functie als adviseur kerel.


  Maak melding
 5. Surinamers en Guyanezen doen nier onder voor elkaarwat betreft het stelen van alles wat los of vast zit. Het wordt een hele toer voor de politie van beide landen om uit te zoeken wie de daders zijn.


  Maak melding
 6. Vergeef het de dieven, die het niet weten wat voor eer hier geplant stond. Buitendien maken ze eigen land en volk belachelijk naar het buitenland toe. In Guyana zullen ze al zeggen, dat als ze onze vlaggen niet kunnen bewaken, hoe willen ze een brug samen bewaken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES