Echtpaar en zeven kinderen dakloos door woningbrand te Albina

1
korps brandweer suriname
Archieffoto van de brandweer in actie

Een echtpaar en zijn zeven kinderen zijn vrijdagmiddag in Suriname dakloos geworden, nadat hun laagbouw houten woning aan de Singateteweg te Albina compleet is verwoest door brand.

De brandweer kreeg de melding om 14.58 uur en rukte binnen twee minuten uit. Om 15.06 uur arriveerde zij ter plaatse en de brand was om 15.20 uur onder controle. Toen de brandweer arriveerde troffen zij een uitslaande brand aan.

Ten tijde van de brand waren vijf kinderen thuis. Op het erf staan en drie woningen, waarvan een in aanbouw. De brand is ontdekt door een van erfbewoners. Hij rende naar de brandweerkazerne van Albina om de brand door te geven.

Het huis was niet aangesloten op het elektriciteitsnet en ook niet verzekerd tegen brand. De bewoners tapten stroom af van een andere woning op het erf. De in aanbouw zijnde woning heeft schroeischade opgelopen.

De brandweer haalde twee gascilinders van 28 lbs uit de woning. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De oorzaak van de brand is nog onbekend. De politie is bezig met het onderzoek.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.