vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit NederlandDion Malone en Roland Alberg kunnen nu uitkomen voor NATIO

Dion Malone en Roland Alberg kunnen nu uitkomen voor NATIO

-

Does Travel - naar Suriname

Goed nieuws voor de nationale voetbalselectie van Suriname NATIO. Opnieuw zijn twee Surinaams-Nederlandse spelers officieel toegevoegd aan de selectie. Het gaat om Dion Malone speler bij NAC en Roland Alberg die uitkomt voor Roda JC.

De papieren en sportpaspoorten van beide heren zijn deze week in orde gemaakt en dus kunnen zij vanaf nu uitkomen voor het Surinaamse nationaal elftal.

Door dit sportpaspoort zijn eerder ook spelers als Nigel Hasselbaink en Tjaronn Chery voor NATIO ingelijfd. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Pieter,

  Je bent dom. Die niets van voetbal weet.
  Anders had je niet zo een domme zin gezegd.
  Jij bekijkt alles via een paarse bril.

  In 10 jaar bouta was dit allemaal niet zo snel mogelijk. Ze hadden het te druk met reshuffelen. 😈😈😈

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding
 2. Een trainer werkt aan zijn elftal. Is er ergens een beleid ten aanzien van Nederlandse voetballers met een Surinaamse oorsprong? Vorig jaar was Natio in Nederland. Het niveau van het Surinaams elftal is ongeveer gelijk aan de achtste plaats van de eerste divisie (Keuken Kampioen).Geen wonder dat er een beroep gedaan wordt op voetballers met Surinaamse roots. Hoever gaan die roots? Je hebt elf spelers en reserves. Wat is de ratio? Als ik trainer ben ,vervang ik alle Surinaamse voetballers en implementeer de Nederlandse voetballers met Surinaamse roots. Maar, wat is het beleid van de SVB op dit specifieke onderwerp? Hoe staat het met de voetballers die in Suriname wonen? Hebben ze daar vrede mee? Of ,telt alleen maar het resultaat? Zolang je Surinaamse roots hebt en niet opgeroepen wordt voor Oranje ,mag je voor Suriname uitkomen. Op deze manier kan ik ook voetbaltrainer zijn hoor. Graag duidelijkheid gevraagd wat de bedoeling is. Zijn er geen problemen op dit punt ,zal pakiratigri ook zwijgen. Als de Surinaamse vlag gehesen wordt ,moet het wel met een oprecht gevoel zijn. Een trainer werkt aan zijn elftal.


  Maak melding
 3. Heb niks mee met voetballer van
  :Surinaamse Roots!!! Afgelopen decennia tot heden is sport verwaarloosd in Suriname. Het gaat niet alleen om de sport voetbal. We moeten maar plukken met andermans veren en blijft hopen dat het tijdelijk is sport paspoorten aan voetballer met Surinaamse roots. De overheid moet investeren in sport door middel van oprichten van een sport academy. Kinderen met talenten stimuleren. Er zijn 1000 Ronaldo Neymar Lewandowski die rondlopen in Suriname, waarom gaat men niet vanaf hun tiende levensjaar niet investeren en begeleiden van de jongens in een aantal van 30 innvesteren. De overheid neemt zorg van hun over, huisvesting, begeleiden met school en sport. Op hun zeventiende doen ze geen ander werk, dan alleen maar sporten en wordt ook betaald. In plaats van 400 beleidsmedewerker die voor niks worden uitbetaald. Investeer in sport dan hoef je niet te vissen in andermans vijver.


  Maak melding
 4. Pas op; Pieter, is niet pienter!
  Hij doet zich voor, als alleskenner!
  Voor de rest, leeft in een vicieuze cirkel. Het lukt hem niet eruit te komen.
  Gewoon, best blijven doen, het zal een keer lukken! Wanneer? weet ik niet.


  Maak melding
 5. hallo mensen door een wet mogen deze Nederlandse jongens uit komen voor het Surinaamse elftal , , hun ouders of grootouders zijn van Surinaams komaf , , maar deze jongens blijven Nederlanders , maar wel succes Goree


  Maak melding
 6. hé glenn , sinds wanneer hebt jij verstand van voetbal , , die jongens als ze geboren waren in Suriname had tot vandaag nooit iemand iets van hen gehoord of opgevallen , , snap je glenn , , normaal kraak jij iedereen die maar een klein beetje Nederlander is al af en Nederlanders zijn bemoeizakken , , jij bent jaloers dat deze jongens en ook de grootheden Davids , Menzo , Seedorf , Winter , Fraser , de Jong , Gorre , Blinker , en nog vele Nederlandse jongens van Surinaamse ouders hun succes hebben te danken aan de Nederlands voetbalclubs , vaak eerst bij de amateurs of bij opleidingen van profclubs en zich zo hebben ontwikkeld tot zeer goede profvoetballers en heel Suriname wist in het begin nog niets van die opgroeiende jongens in Nederland , , hé glenn ga jij maar spelen met je poppenhuis


  Maak melding
 7. paki-rat igri ha ha ha ha ha ha ha jij kunt het Surinaams Nationaal , , elftal kwa spelers invullen , , wie wel wie niet , , wie wel wie niet , , of die wel , , maar die niet , en als jij de man was die moest beslissen wie wel of niet moet staan in Natio dan had Suriname geen voetballers , dus einde oefening en voor jou ook , , ga maar weer solliciteren


  Maak melding
 8. I Su,luister noh,dat jij niets hebt met voetballers van Surinaamse roots,zal de rest van de Surinaamse voetbalfans waaronder ik een worst wezen!Jij denkt hier de wijsheid in pacht te hebben,wel ga Dean vervangen dan?Dan zullen we zien hoever je komt….”NIET”.En investeringen in je eigen voetballerij,mooi,maar dat komt nooit van de grond!Simpelweg omdat Suriname niet de capaciteiten daartoe heeft!Is dat soms moeilijk te begrepen?Was het Trinidad & Tabago gelukt met hun investeringen in hun voetballerij?Wel ik heb nieuws voor jou vriend,vandaag de dag zijn ze failliet!Het werkt dus niet!Daarvoor is de bevolking te klein.Voor de rest heb je totaal niks interessant te zeggen,allemaal oude koek die nooit zal werken!Dus gaan Dean gelukkig door met ja,lekker de Surinaamse spelers selecteren met “Surinaamse Roots”


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES