woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieChinese ambassadeur brengt beleefdheidsbezoek aan Defensieminister

Chinese ambassadeur brengt beleefdheidsbezoek aan Defensieminister

-

Does Travel - naar Suriname

De ambassadeur van de Volksrepubliek China, Liu Quan, heeft een beleefdheidsbezoek gebracht aan Defensieminister Krishnakoemari Mathoera. Dit bezoek was op woensdag 7 oktober. De ambassadeur was vergezeld van zijn chief political section Yiwei Chen. Bij deze ontmoeting hebben namens het ministerie van Defensie ook de directeur kolonel. J. Antonius en de beleidsadviseurs M.S. Joeroeja-Hasselbaink en S. Abdoelrahman aangezeten.

Na minister Mathoera te hebben gefeliciteerd met haar nieuwe functie bleef ambassadeur Liu Quan meteen stilstaan bij de goede relatie en de bilaterale samenwerking welke Suriname en China reeds jaren hebben. Volgens Liu Quan is het een relatie gebaseerd op wederzijds respect en wederzijds belang, welke als voorbeeld kan dienen voor landen in de regio. De ambassadeur sprak tevens zijn erkentelijkheid uit over de ondersteuning die Suriname heeft gegeven aan China bij de uitbraak van de COVID – 19 pandemie.

Suriname is het eerste land dat beschermingsmateriaal heeft geschonken aan China, na de uitbraak van deze ziekte in dit land. Momenteel is China bezig een vaccin te ontwikkelen en zo gauw dit een feit is, zal het vaccin beschikbaar en betaalbaar zijn voor landen als Suriname.

Mathoera heeft op haar beurt ambassadeur Liu Quan te kennen gegeven de goede relatie met de volksrepubliek China te waarderen. “Wij gaan door op de goede weg, wij zijn partners”, aldus de minister. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat na de COVID-19 periode er wederom een delegatie uit China naar Suriname zal afreizen voor het aangaan van een nieuwe overeenkomst van schenking.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

20 REACTIES
 1. De chineese minister viel van zijn stoel. Krishnakumari Mathoera een moslima? Hij dacht – gezien de naam – met een hindoe te maken te hebben. Er zitten veel nep hindoes daar. Zelfs de EM.


  Maak melding
 2. Deze regering doet net of het iets speciaal is dat de Chinese ambassadeur op bezoek is geweest bij de vorige regering gebeurde dat ook familie en vrienden regering denk dat het bij hun alleen zo is ze hebben al meer dan een miljard geleend waar is al dat geld gebleven niemand vraag wat daar over


  Maak melding
 3. China betekent economische imperialisme van deze. eeuw. Vroeger had je Europeanen. Nu de Chinezen in een ander jasje door misbruikt te maken van de slechte. economische situatie en gebruikt van de corrupte regering in de arme landen. Zie de Afrikaanse landen, Aziatische landen miljarden dollars leningen met als onderpand hun delfstoffen van 1 miljoen dollar aan lening, dan maken de Chinezen miljarden dollars winsten, omdat men weet de. landen zijn niet instaat om hun schulden af te lossen, dat is de vriendschappelijke band van China of vertaald hoeveel kan ik aan je delfstoffen verdienen. Chinezen hebben geen vrienden wel verdienen!!!!!


  Maak melding
 4. De nieuwe kolonisator uit Azië is voorzichtig komen informeren, wat de VS in Suriname is komen doen en zei dat we vlienden zijn en dat de glote boze wolf Amelika is en we geen olichinese plodukten meel zouden klijgen….
  Btw. Paarse ratten gefeliciteerd met de 75ste VERJAARDAG van opa D op leonsberg. Ik wens hem voor de rest van zijn leven vele slapeloze nachten toe namens het verarmd surinaams volk……dat jullie dat niet wisten paarse wc worongs? Foei aanhangers van de paarse criminele boevenbende….


  Maak melding
 5. China zoekt marinebases in Zuid-Amerika. Suriname was kandidaat, maar na het bezoek van Pompeo ligt dat nu anders. Chinaman kwam voor een update en natuurlijk beloofde hij daarbij het paard van Troje.


  Maak melding
 6. Il Su, tis jou ratten familie die de Chinezen heeft binnen gehaald. Dat Suriname naar de klote is en een 3e wereld land is geworden onder ndp,dat zie jij niet.


  Maak melding
 7. Suriname moet het one Chinabeleid los laten en China, USA, de wereld laten zien dat ze met alle landen in de wereld die kunnen dragen aan de opbouw van Suriname belangrijk zijn voor de opbouw, welvaart en welzijn van Suriname.

  Taiwan is een land met kapitaal en veel kennis en dat kan Suriname best gebruiken. Ook moeten de bilaterale betrekkingen met Japan sterk verbeterd worden, even als met België.


  Maak melding
 8. Mathoera zal alleen maar beleefdheid en nogmaals beleefdheid aan de dag leggen. De regering Santokhi heeft China net zo hard nodig als de vorige president en zijn regeerteam. China biedt goede mogelijkheden om het land tot ontwikkeling te brengen. De mensen die commentaar hebben op China hebben vast een beter alternatief achter de hand. Laat me niet lachen.


  Maak melding
 9. Dat heet opvoeding
  Dat heet manieren hebben
  Dat geeft aan dat sommige mensen op de hoogte zijn van de etiquette
  Suriname kent weer een groot buitenland, onder die rooie fossiel was het buitenland heel heel klein geworden

  Natuurlijk heb je ook zwapneuzen die alleen maar kunnen roepen
  Je weet toch, he he he je weet toch.

  De ambassadeur denkt; ik geef geen hand, de vorige keer toen ik een hand gaf was ik daarna mijn ring kwijt


  Maak melding
 10. Redskin heeft een hekel aan Chinezen, marrons en Creolen. Hij houdt alleen maar van Indianen en Hindoestanen. Wat een zielig persoon ben je zegt! Als jij echt een indiaan is ,ben je een schande voor de indianen. Mijn moeder( Indiaanse) zou zeggen … Dat je van de Kasirie moet afblijven.


  Maak melding
 11. Erger nog Surinamers zyn nu erger dan de slavendryvers ,en zyn bezitter van de krabbe mentaliteit.
  Sinds wanneer dacht men met de grote competitie mee tedoen.
  we zyn daar nog wel75 jaar of langer verwyderd,laten we vast ons gemeenschap fatsoen en opleiding geven
  ik ben een Patriot ik verwens een sociaal surinaams samenleving zonder onderscheidt
  die koste wat het kost moet komen, zodat alle neuzen de zelfde kan opkyken, er is geen andere optie .laat dat duidelyk zyn.
  voor alle duidelykheidt, ga in India,Pakistan,china, of saoedi arabie of indonesie een kerk bouwen , probeer als niet islamiet naar mekka te gaan, ik wil hier mee duidelyk maken dat het leven niet vryblyvend is er bestaat geen bevriende natie het zyn allemaal jagers met een doel


  Maak melding
 12. Glenn ik heb meer van de wereld gezien dan heel jou familie bij elkaar. Geef mij iets van jou soort om trots te zijn. Kasirie,je weet niet eens wat het is. Heb je al naar mijn stichting gekeken ? 540 kids en 40 leraren. Dat jij zelf nooit wat zal bereiken de is de scbuld van je moeder. Je vader jen je niet want mama was een hoer. Dus ken je geen kah te doen hebt,ga lekker zoeken wie je vader is. Lowlife ben jij heen stront waard😁


  Maak melding
 13. hé rbrowny met y , , jij bent een patrioty en weet niet wie slecht is , , je zegt geen slecht woord over de chinezen , , maar wel over geloven van mensen die het niet goed doen volgens jou , , en jij wil bepalen wat voor geloof zij willen naleven , , ben jij een god of zo of ben je een klootzak , , zal het laatste wel zijn want de meeste mensen met een y zijn duivel aanbidders , maar dit soort zijn wel snel verdwenen van het toneel


  Maak melding
 14. ja rob g , de chinezen laten zich nu weer horen en wel op een hele verkeerde plek , , namelijk defensie , , weet je waarom , , ja robje goed nadenken , , en waarom zo’n haast , , zou het te maken hebben met het bezoek van een Amerikaanse delegatie , , dat de chinezen bang zijn geworden dat Amerika hen van het toneel stoot , , en robje dit gaat gebeuren , , je ziet het over al in de wereld dat men sceptisch is om met china verder handel te drijven , , ten eerste de veroorzaker van covid 19 , en spionage softwear in allerlei elektronische complementen , , zelfs de russen zijn voorzichtig geworden , zij vertrouwen het ook niet , , er is maar een persoon buiten china die van china houdt en dat is ……, , ho niet verder vertellen dat is robje g


  Maak melding
 15. redskin en glenn volgens velen hier op Waterkant zijn jullie chinezen , , want die praten altijd over een ander en nooit over hen zelf , , zo zie je maar weer


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES