Visser dood aangetroffen in boot, lichaam vertoonde steekwonden

14
Visser dood aangetroffen in boot bij steiger
Het stoffelijk overschot van de visser werd meegenomen en is in beslag genomen.

In Suriname is een visser vanmorgen dood aangetroffen in een boot bij een steiger in het politieressort Livorno. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het levenloos lichaam steekwonden vertoonde en dat het moet gaan om een misdrijf.

De politie van Livorno kreeg de melding vanmorgen rond 07.30u en ging op onderzoek uit. Bij de steiger, achter de Stichting Viskeuringsinstituut gevestigd aan de Vangbalstraat, trof zij daadwerkelijk een lichaam in een boot aan. Uit het eerste onderzoek is naar voren gekomen dat er een vechtpartij aan vooraf is gegaan.

Het slachtoffer zou op zee tijdens het vissen gevochten hebben met een andere visser. Hij liep daarbij verwondingen op en werd aan wal gebracht en voor behandeling naar een arts gebracht. Na de behandeling werd hij teruggestuurd door de arts waarna hij vanmorgen levenloos werd aangetroffen.

Van de dader ontbreekt nog elk spoor. Het lijk van de visser is in beslag genomen door de justitiële autoriteiten. De afdeling Kapitale Delicten van de Surinaamse politie is belast met het onderzoek.


14 REACTIES

 1. De incidententen stappelen zich maar op en de situatie wordt langzaam grimmiger ,de aangekondigde devaluatie en prys stygingen ten grondtslag en zou dus de schuld zyn van de vorige regering? de tempo waarin besluiten worden genomen zonder de consequenties te overzien is dodelyk voor de gemeenschap.
  Laat een ding duidelyk zyn voor de huidige machthebbers ,er zyn meer armen dan ryken ,ook in Suriname en mede door Cofid 19 lyden ze armoe en dat is schrynend en veroorzaakt agressie.


  Maak melding

 2. @RBrown: Kijk of luister op fb naar the talk van gisteren om erachter te komen dat de armoe niet door acties van deze regering komen The Talk met Wena 11102020 a noi grap foe denki a tori boeng boeng wang lesi!


  Maak melding

 3. Hey bro er staat nog een vraag van Olivia voor je open

  Olivia 7 oktober 2020 At 12:48
  Meneer rbrown, u roept dus de regering en de oppositie op om te vertrekken. Wie moet dan gaan regeren?

  Rbrown 7 oktober 2020 At 05:06
  Coalitie en de Opositie steek je hand in eigen boezem, en trek jullie terug, zodat ons land weer een vrede lievend sociale staat wordt.

  Sammy deze nsb’er denkt dat een devaluatie zomaar ineens uit de lucht komt vallen van de een op de andere dag.
  Hij is niet alleen een vieze smerige nsb’er maar ook nog eens oerstom.
  Hij valt voortdurend door de mandtdtd


  Maak melding

 4. @Pieter: dus wat hij niet snapt is dat de SRD in feite op de echte waarde anno nu staat en niet op de ddb/boefdraad koers van de vorige regering en dat de handelaren eerst goed achter hun oren moeten gaan krabben. Iedereen heeft zn mond vol van I LOVE SU maar kijk in hun boodschappenmand hoeveel echte Surinaamse/Osso sani erin zit.
  Ik kan me nog heugen dat in de tijd van Pengel er een kledingstijl TAIBERE in het leven werd geroepen en dat sindsdien Surinaamse mannen in hun vrije tijd niet meer de standaard overhemden met jas en das aandeden. maar de ontspannen overhemden ala Venitiaan (ik noem bewqust geen andere namen van gevallen die die kledingstijl ook dragen)
  Sranang sani na oeng sani!
  @Rbrown dang a nof joe bowtoe a regering if ie no lobi ding?


  Maak melding

 5. wendy 12 oktober 2020 At 19:27
  Roven, moorden. Orde van de dag. Avondklok 21:00 u dus dan maar overdag.
  Je durft je huis niet meer uit. In huis ben je zelf niet veilig.
  __________________________________
  __________________________________
  Niet 1 van de 15 van 8 december 1982 is buitenshuis overvallen door de moordbrigade van je lover nu jij weer wijsneus.


  Maak melding

 6. Daga interprise&co
  12 oktober 2020 At 16:15
  Ik dacht dat het alleen een rage was in Nederland. Nu zie ik dat de steekpartij virus ook toeslaat in Suriname.@@ en nu val je het land dat je zo aanbid aan nu geef je eindelijk toe dat het in Nederland geen koek en honing is eerst is er in Suriname niks goed en nu begin je met Nederland eerst was je politiek neutraal en nu niet meer je bent een zwakzinnige vlees noch vis boskabouter met een s3 kogelwerend vestje ziekie ede law mang 🤣😂🤣🥳🥳🤡🤡👻


  Maak melding

 7. rbrowny met y , , dit zijn nog de stuiptrekkingen van de vorige regering je paars gelach bouta en zijn bende , , en jij oelewapper legt altijd de schuld bij de nieuwe regering , , jij kunt het niet verkroppen dat je baasje bouta door de bevolking de laan is uitgestuurd , ,en daarom wil jij samen met die andere paarse oelewappers hier op Waterkant de nieuwe regering in het kwaad licht zetten , , maar eikels vandaag of morgen zal het jullie spijten dat jullie dit gedaan hebben , , en gaan jullie door het stof


  Maak melding

 8. @Samy the
  het maakt niet uit wie de armoede heefd doen ontstaan,maar wat je nu doet om het draagelyk
  temaken voor de gemeenschap .We kunnen nog decenia doorgaan met terug tekyken en doen alsof er in afgelopen tydt niks is gebeurd in Suriname
  als er geen geldt is dan ga je toch bezuinigen en dat is niet gebeurd er werden weer een stuk of 20 PRADO,s aangeschaft, onnodige dingen als prioriteit behandelen comissies uit de grondt stampen meer ambtenaren aannemen ,en maar verkondigen dat de schatkist leeg is enz…


  Maak melding

 9. Als je over surinamse politiek wil praten moet je het gekend hebben van af 1955 .
  dan zul je inzicht hebben over wat er in Suriname aan de handt is ,en daar heb je weinig van die op deze media reageren dus ik begryp jullie onbegrip wel,maar de tydt zal het leren .


  Maak melding

 10. De saka saka dagoe blijft maar hameren op zand erover, laat het verleden rusten.
  Me mars.
  We zullen eerst bij die figuren die jij zo adoreert gaan halen. Als die teringhonden het geld van de bevolking terugbrengen, hun straf ondergaan dan, ja pas dan gaan kunnen belijdtdtdt gaan maken. Met het gestolen geld dat jij zo graag dat het volk vergeet.
  Jij vuile vieze smerige nsb’er

  BTW
  ken je deze nog
  Rbrown 13 oktober 2020 At 03:54
  je reageert toch niet op anderen, alleen op het artikel. Dit is nu al de tweede keer, joe saka saka dagoe
  Mars ga in de hoekh liggen en je ballen likken.
  BTW
  er staat nog een vraag van Olivia open lulhannes

  Olivia 7 oktober 2020 At 12:48
  Meneer rbrown, u roept dus de regering en de oppositie op om te vertrekken. Wie moet dan gaan regeren?

  Rbrown 7 oktober 2020 At 05:06
  Coalitie en de Opositie steek je hand in eigen boezem, en trek jullie terug, zodat ons land weer een vrede lievend sociale staat wordt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.