Straatrover door RBTP aangehouden na beroven 17-jarige

6
man aangehouden in Suriname
Waterkant Archieffoto - man aangehouden in Suriname.

Een 22-jarige straatrover, die een 17-jarige jongen beroofde van zijn mobiele telefoon en SRD 70, is vrijdag door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De politie van bureau Nieuwe Haven kreeg van het Command Center een melding van een beroving die gepleegd werd in de Slangenhoutstraat. Leden van het RBTP reageerden gelijk op de melding en troffen het slachtoffer aan, die verklaarde dat een man hem beroofd had.

Het RBTP wist de straatrover snel zichtbaar te maken en aan te houden. De straatrover bleek Leandro P. te zijn. Leandro ging na zijn criminele daad naar de woning van een vriend om de gestolen zaktelefoon op te laden. Hij werd samen met zijn vriend in de omgeving van de Hermansteinbergstraat aangehouden.

De vriend werd na verhoor door de politie heen gezonden toen uit het onderzoek bleek dat hij niet betrokken was bij de beroving. Leandro is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie voor diefstal door middel van geweldpleging in verzekering gesteld door de politie.

De gestolen zaktelefoon en geldbedrag zijn door de politie terug gevonden en op dezelfde dag afgestaan aan de rechtmatige eigenaar meldt de politie.


6 REACTIES

 1. Maakt het nog wat uit van welk ras zo iemandt afkomstig is, dit is nou net wat niet moet, dit is onbelangryk informatie en wekt onnodige rassen haat op.
  Als wy samen door een deur verder willen moeten we gezamelyk streven naar een racisme vry landt


  Maak melding

 2. moet jij zeggen rbrowny met y , , jij bent ook een racist , , en iedereen moet gezamenlijk streven naar een paars vrij land Suriname , , en dat gaat lukken , , over een tijdje gaan zeker 80% van de paarsen naar een andere kleur , , die zijn er nu eindelijk achter gekomen dat ze die paarse bende niet hadden moeten steunen , , die 20% over gebleven van die paarse bende , , waar onder jullie ratten hier op Waterkant zullen dan ook snel het bijltje er bij neer gooien


  Maak melding

 3. Haha de vuile tering racist rbro probeert weer op zijn nsb manier er onder uit te komen.
  daarom haat ik deze vuile vieze smerige dagoe
  Boi jij bent van het allerlaagste dat er ooit is voortgebracht.
  Bah, bah en nog eens bah


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.