vrijdag, juni 14, 2024
HomeNieuws uit NederlandSLM biedt verontschuldigingen aan passagiers op vlucht van 6 oktober jl.

SLM biedt verontschuldigingen aan passagiers op vlucht van 6 oktober jl.

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij NV heeft in een persbericht haar verontschuldiging aangeboden aan de passagiers op haar vlucht van dinsdag 6 oktober jongstleden uit Amsterdam, voor het ongerief dat zij eventueel hebben ervaren door de extra COVID-19 maatregelen waarmee zij werden geconfronteerd op Schiphol en Zanderij.

Op die dinsdag ontstond beroering onder passagiers die met de SLM naar Suriname vertrokken. Een groot deel van de reizigers had namelijk geen verplichte quarantaine faciliteit geregeld bij aankomst in Suriname. Om hen te helpen heeft de SLM daarom snel een oplossing bedacht namelijk thuisquarantaine, maar daar moet dan wel SRD 5.067 aan beveiligingskosten betaald worden. En daar was niet iedereen het mee eens.

“Vanwege de stijgende COVID-19 infecties in Nederland heeft de overheid in Suriname kort voor de vlucht extra maatregelen getroffen; waarbij er bij de implementatie daarvan, zeer tot onze spijt, enkele onregelmatigheden hebben voorgedaan” schijft het bedrijf.

Uit hoofde van haar verantwoordelijkheid zal de SLM zich te alle tijden confirmeren aan het overheidsbeleid. Voor wat betreft de vluchtafhandeling dd. 6 oktober 2020 is er een onderzoek ingesteld naar het verloop van de gebeurtenissen en inmiddels zijn er stappen ondernomen om in het vervolg dergelijke onregelmatigheden te voorkomen. De dienstverlening van de SLM mag nimmer in het geding zijn en derhalve zal bij herhaling niet worden geschroomd om gepaste maatregelen en/of sancties te treffen.

“Wij zijn in continu overleg met de overheid omtrent de voorwaarden en instructies in verband met de acceptatie van passagiers in verband met de beheersing van de COVID-19 verspreiding en zullen blijven toezien op de naleving daarvan in het belang van de gezondheid van de passagiers in het algemeen en dat van de bevolking in het bijzonder” aldus de SLM.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. stopt de nieuwe regering nog geld in de slm , daar moeten ze bezuinigen en trek die stekker eruit , , de slm draait al 5 jaar met verlies , en ze zeggen niet hoeveel schuld ze hebben , , nieuwe regering brand u vingers hier niet aan , het zou zo kunnen dat IMF zegt dat ze geen krediet geven omdat de regering te weinig bezuinigd


  Maak melding
 2. Het is chaos in Suriname, één en al verdriet voor het volk.
  Het wordt tijd dat er in Suriname een echte manager het land gaat besturen. Het moet gewoon afgelopen zijn met dat doelloos bestuur van mensen zoals die zwakzinnigen als Pony, RobG en Robles(punt). Het volk van Suriname moet echt wakker geschud worden en moet inzien dat zij echt niet en dan ook helemaal niets hebben aan de populistische BS van de criminele organisatie NDP en haar aanhang, zoals Pony, Robles, RobG en Rbroown.
  Dit zijn mensen die voor eigen gewin gaan en totaal niet met het volk meevoelen.


  Maak melding
 3. De slm direkteur heb ik zien spreken in een fimpje. Hij heeft nog steeds niet gezegd wie in zijn bedrijf het currupte beveiligings bedrijf toen heeft aangenomen.

  Doofpot affaire?

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding
 4. Ja dit chaos, zou nooit gebeurd zijn maar 10 jaar ndp en kijk wat er met slm gebeurt is 1 en al ellende, het is niet te laat kraakt slm niet af, maar hopelijk komt het goed met dit bedrijf en het is onze surinaamse luchtvaart,


  Maak melding
 5. Waarom is men een treple 777-200er gaan leasen, nou pas dat er niet wordt gevlogen met dit toestel, dat is nou pas echt drama
  Er moet elke maand betaald worden, trouwens is het een mooi toestel, voorheen van Singapore Airlines??


  Maak melding
 6. Oplichter op oplichters hoe kan je een security bedrijf pas inschrijven pi joe in money kebah hoe belachelijk kan dat zijn if a bing di regering bouterse ie boh jere weer een boevenstreek en nu sang na dies dies na gwn fefoeroe met je bloote oog


  Maak melding
 7. @Pina: Hetzelfde geldt ook voor staatsolie. Voor de toneelvoorstelling van de nationale dieven partij, was dit een bloeiend bedrijf en vloeiden inkomsten rechtstreeks naar de staatskas.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES