maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOude vete werd 53-jarige man fataal

Oude vete werd 53-jarige man fataal

-

Does Travel - naar Suriname

De man die gisteren dood werd aangetroffen bij een woning te Munder is niet om het leven gebracht bij een roofmoord. Naar verluidt gaat het om een oude vete tussen het 53-jarige slachtoffer A.C. en een andere man, die zondag escaleerde. Daarbij zou de 58-jarige dader D.H. het slachtoffer ondermeer in de borststreek hebben gestoken.

Het slachtoffer werd levenloos op het erf van het huis aan de Vanierstraat aangetroffen. Na intensief speurwerk werd de verdachte snel in beeld gebracht en door agenten van de afdeling kapitale Delicten in de buurt aangehouden.

Hij heeft bekend de man te hebben gedood nadat ze eerder ruzie hadden gehad.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Nu Er Meer Info Naar Buiten Is Komen Rollen Kan Men Pas een Oordeel Vellen.

  Jammer Voor Het Slachtoffer.

  Mogen Zijn Ziel In Vrede Rusten.

  RiP


  Maak melding
 2. Kan gebeuren. Mensen lopen jaren rond vol wrok en dan ineens ontploft het.
  De slachtoffers zijn koppig, de daders zij koppig, dan krijg je dit soort dingen.


  Maak melding
 3. Mensen hou toch een beetje in, overal voor de kleinste dingen zijn wij mensen snel boos en geïrriteerd, voor het zelfde kan inhouden en denken het kan gebeuren, trouwens hou rekening we zijn niet alleen, dus een beetje respect zou mooi zijn, als je boos bent kan de zelfde boosheid jou in grote problemen brengen een beetje begrip en denken het Kan gebeuren,
  Veel wijsheid en succes!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES