maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Haïtianen geschept door dienstauto bestuurd door politieman'

‘Haïtianen geschept door dienstauto bestuurd door politieman’

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een verkeersongeval zondagavond aan de Kankantriestraat in Suriname zijn twee Haïtianen geschept door een voertuig. De redactie van Waterkant.Net verneemt van de advocaat van de twee mannen dat het gaat om een dienstauto die bestuurd werd door een agent. De twee mannen liepen rond 20.00u op de berm toen ze aangereden werden door het voertuig.

Een van de mannen kwam onder de auto terecht en werd meegesleurd. Hij raakte zwaargewond en is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. De situatie ter plekke escaleerde doordat omstanders verhit raakten. De politie moest eraan te pas komen en heeft daarbij waarschuwingsschoten gelost, aldus de advocaat van de mannen tegenover Waterkant.Net.

De raadsman is door de familieleden van de slachtoffers in de arm genomen om ervoor te zorgen dat deze zaak niet in de doofpot belandt. Ze zijn bang hiervoor omdat het om Haïtianen gaat en er een politieman bij betrokken is. De familie wil dat de zaak goed uitgezocht wordt en dat er eventueel passende maatregelen worden genomen tegen de veroorzaker.

De veroorzaker van de aanrijding is na het ongeval meteen meegenomen door collega’s van de politie. De zaak is in onderzoek bij het bureau Nieuwe Haven afdeling Verkeer.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. De politie man is meteen mee genomen door collega,s. Dat mag niet.

  Hij moest daar blijven. Hij moest ter plekke uitleggen wat er was gebeurd. Dat moest gerapporteerd worden.

  En er moest ter plekke een alcohol test worden gedaan.

  Staat de politie boven de wet in Suriname ?

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding
 2. Verkeerde de agent onder invloed van alcohol? Als je mensen op de berm weet aan te rijden dan heb je te diep in het glaasje gekeken. Onderzoek zal dit uitsluiten. Jammer voor de voetgangers. Heel veel sterkte mensen.


  Maak melding
 3. Beste famiri, er zijn sommige deskundigen die alle Surinamers over een kam scheren, zo ook Koos,… werkeloos? Beste koosje overal heb je idioten, misschien ben je ze in je land niet tegen gekomen , want jou land heet utopia.
  Ennatuurlijk moet de zoon van Hermandad, flink aangepakt worden!!!!!!!!

  Het gaat Su goed.
  Gado de wi fesi mang


  Maak melding
 4. @Harm, nogmaals Surinamers kunnen niet rijden. Gaat geen dag voorbij of iemand wordt de groene zode in gereden. Zie het aantal berichten mbt aanrijdingen. Zelfs in Amsterdam vinden er niet zoveel dodelijke ongelukken plaats. Dus Harm graag je oogkleppen afdoen.


  Maak melding
 5. Koos @@ de dodelijke verkeersslachtoffers in Amsterdam die halen de dagbladen niet meer misschien nog in de regionale bladen doe jij je oogkleppen maar zelf af je doet alsof er dagelijk geen aanrijdingen in Nederland gebeuren de beste graadmeter kijk maar naar de autopolis


  Maak melding
 6. hé jan jansen en koos wat heeft Amsterdam en Nederland te maken met deze aanrijding hier in Suriname , , was er een Amsterdammer uit Nederland bij dit ongeluk betrokken of zo , , dan lag het verhaal anders toch , , de politie hier zal best een goed onderzoek doen , en die agent die betrokken was bij het ongeluk zal best aan de tand gevoeld worden , en heeft die fouten gemaakt dan wordt deze agent zeker vervolgd


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES