Auto tijdens uitgaansverbod over de kop op brug over Saramaccadoorsteek

6
Auto tijdens avondklok over de kop op brug over Saramaccadoorsteek

Deze auto is zojuist over de kop geslagen op de brug over de Saramaccadoorsteek in Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een eenzijdig ongeval tijdens het uitgaansverbod rond 21.45u. De bestuurder heeft daarbij een barstwond aan het hoofd opgelopen.

De oorzaak van het ongeval is op dit moment niet bekend. De Surinaamse politie is inmiddels ter plekke en heeft de zaak in onderzoek.


6 REACTIES

 1. Op de smalle Surinaamse 1baans wegen wordt als idioten gereden, velen kunnen niet eens rijden, zie dit ongeluk en de rest.

  Zelfs in Hollywood zeggen ze dat het zonder hulp lastig is om een auto ondersteboven te krijgen. In Su gebeurd het maandelijks.


  Maak melding

 2. Gebeurd een paar keer in de week.
  Auto-ongelukken,
  Inbraken,
  Steekpartijen,
  Moorden,
  Berovingen,
  Verkrachtingen etc etc.
  Een land met een kleine bevolking.
  Vroeger (?25 jaar?), was alles beter 🙉🙈🙊


  Maak melding

 3. Ik vermoed dat de bestuurder tegen de betonnen balk is gekomen. Ook in SU is het uniek dat er een betonnen balk over de lengte van de brug wordt geplaatst om een zgn 3-baans weg te creeren. Maar ja, het is al lockdown tijd, dus die persoon zou in huis moeten zitten op dat moment. Het lijkt erop dat iedereen in dit land een dispensatie heeft om tijdens lockdown op straat te gaan.


  Maak melding

 4. Wendy dus door chan zijn schuld,is deze chauffeur over de kop geslagen? Maar je schrijft zelf dat alles dicht is en waar moet men naar toe? Als deze persoon niet was gaan rijden tijdens lock down was hij niet over de kop gegaan. Dus luister goed!met je domme kop. Chan had het juist een ongeluk voorkomen,als deze persoon netjes aan de regels had gehouden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.