zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenGeschiedenisSurinaamse minister Pokie besmet met coronavirus

Surinaamse minister Pokie besmet met coronavirus

-

Does Travel - naar Suriname

De minister van Grondbeleid en Bosbeheer in Suriname, Diana Pokie, is besmet met het coronavirus. De bewindsvrouw werd deze week positief getest op COVID-19 en is momenteel in isolatie. Dat meldt de Surinaamse nieuwssite Starniews.

Pokie is de eerste minister in Suriname die positief is getest op het gevreesde coronavirus. Er is nog geen officiële mededeling gedaan vanuit de regering. Ook is niet bekend of ze in contact is geweest met andere ministers aldus Starniews.

Diana Pokie is lid van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP). Op 16 mei 2020 werd ze beëdigd als de nieuwe minister van Grond- en Bosbeheer in het kabinet Santokhi/Brunswijk.

 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Ze ziet er gezond uit, dus weinig aan de hand. Alleen 2 weken in thuisquarantaine. Jammer voor haar buitenman, als ze er een heeft. Nu moet hij naar de Venezuelaanse dames die de agent sloegen.


  Maak melding
 2. wendy weet niet hoe ze moet reageren op dit artikel , , het gaat over een corona besmetting niet zo op de persoon , , maar WAT bedoel je met kletsen over schoolkinderen , , veel mensen hier op Waterkant zeggen ook al die wendy is toch wel dom hé en iedereen kan zien aan haar reacties dat ze echt heel laag geschoold is , , maar ja niet iedereen kan zijn als rob g als drs


  Maak melding
 3. O jeetjeeeee k wacht al 20jaren op mijn bereidsverklaring n had mijn hoop gevestigd op deze superlady.
  Wat erg mang in elk geval kom gauw weer er bovenop om je werk te hervatten. Ik blijf hopen.
  Oh effe nog n goed advies: er wordt gezegd dat pingo n pakirameti een weerstand opbouwt tegen corona. A no mie takie na so deng takie jere.

  Beterschap minister poku


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES