Politie stopt voetbal toernooi vanwege overtreding coronaregels

9
Politie stopt voetbal toernooi vanwege overtreding coronaregels

De politie in Suriname heeft zaterdag moeten optreden bij een voetbal knockout toernooi in Paramaribo. Dit omdat er teveel mensen aanwezig zouden zijn, die zich ook niet aan de coronaregels hielden. Er waren meer dan 50 mensen aanwezig waarvan bijna niemand een mondkapje ophad.

Het voetbal toernooi begon om 17.00u op de hoek van de Zinnia- en de Madeliefjestraat te Zorg & Hoop. Om 17.30u kwam de Surinaamse politie die het evenement stopzette. Vernomen wordt dat de organisator wel een vergunning had, maar tot maximaal 50 personen.

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft afgelopen week gewaarschuwd dat een deel van de samenleving, de coronaregels niet nauw neemt. Dit kan er op termijn voor zorgen dat het aantal besmettingen weer toeneemt.

De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven. Zie ook:


9 REACTIES

 1. Ma is nie errig, wan die bal je kang koppe sonder datie je kreig besmetting. Behalfe as se gaan likke aan die bal, dang kom bakteerie op.
  Mense, is tok kriemneel? Hoe faak die bal wort nie gesgopt en gekopt in een munuut. Dang is dat besgaaving? Datie je leert om te sgoppe? Dang ook nok soo feel mense gaan keike na sgoppartei. Dang se roepe, weeee sgop harder.


  Maak melding

 2. Goed zo, pak ze aan.
  De politie heeft haar handen vol. Veel berichtjes betreffen nieuw-komers; een Chinees die doorrijd na een dodelijke aanrijding, een man uit Laos onder een graafmachine, Venezolanen die de politie belagen. Een overleden Braziliaan in een hotel. En dan nog de drukte om een verblijfsvergunning.
  Het gaat in ieder geval beter in suri dan in hun eigen land.

  Het kan dus wel, suri’s op de fiets, leuke pica!


  Maak melding

 3. Beste meneer Zwakka
  Behalfe as se gaan likke aan die bal, dang kom bakteerie op.
  hahaha.
  maar soms likken ze aan hun handen om die bal goed vast te kunnen pakken om ver te kunnen gooien, dat is ook gevaarlijk.
  Of ze zoenen elkaar bij een goal en nadat ze gewisseld zijn gan ze op de tribune zitten met 1,5 meter afstand. Snap er niets van. Wat vindt u?
  ik heb nog een andere vraag aan u.
  Ik doe mijn boodschappen op momenten dat het heel stil is in de supermarkt 7 uur 8 uur
  maar ik krijg die plastic zakjes niet open (ik stop alles in een andere plastic zakje, slecht voor het milieu dat wel, maar ik ben raar) en ik draag een mondkapje,
  Ik vind het ook niet smakelijk om je vingers nat te maken met SPUUG en dan de zak open te doen. grrr Dan zou ik eerst mijn mondkapje moeten afdoen, spugen op die zak, mondkapje weer op enz.
  Kunt u mij adviseren
  Bij voorbaat mijn dank


  Maak melding

 4. Intussen zou toch ieder1 een mondkapje kunnen hebben? Kijk op youtube/mondkapje en zoek een patroon uit. Onze schoolgaande dochter heeft er haar handen vol aan met een klasgenote. Al mijn lapjes en restanten toveren ze om in mondkapjes en verkopen ze voor 2€ per stuk. A torie e wakka ze zijn binnen en vermaken zich met Euro tekens in hun ogen en een goedgevulde geldbak. Alleen ben ik mijn naaigerei en machines nu kwijt. Ik ben tegenwoordig hun personeel en zit in de verpakking en verzending.


  Maak melding

 5. Beste Pico, je kan ook zo’n speciaal netje bij de groenten afdeling aanschaffen.
  Persoonlijk denk ik dat een mens zich niet 100% kan beschermen hiertegen.
  Je haalt je pinpas met evt besmette handen uit je portefeuille en daarna doe je die besmet en wel terug. Als het onze lot is worden we hoe dan ook besmet. En dan gaan we wel of niet dood.
  Heb Zwakka trouwens gemist, één van de leukste reageerders hier👍🏻


  Maak melding

 6. WAT een knorretje is wendy , degene die dat toernooi organiseerde moet een beste boete krijgen hij had toestemming voor maximaal 50 personen , , de organisatie had 40 personen toe moeten laten en 10 personen om andere mensen weg te jagen , dan was er niets aan de hand geweest en had de politie niet ingegrepen
  wendy heeft last van jeuk , , telkens zit ze te voeteren op de nieuwe regering over covid en zie je wel dat ze mooi vind dat iemand van de regering positief is geworden vuile rascist


  Maak melding

 7. Iemand moet een ondernemer worden en neus en mondkapjes maken. Als ze gemaakt kunnen worden voor 25 cent srd verkocht worden voor 50 cent exclusief verzendkosten dan kan iemand wat verdienen.


  Maak melding

 8. hé ratje wendy , je durft niet voor een spiegel te gaan staan , , want jij zou erg schrikken dat jij er ook uit ziet als een griezel met nog een verrotte tand in je bek , en je zou snel de bezem nemen om weg te vluchten , paarse heks

  wendy als jij zegt tegen die mensen , krijgen jullie maar de covid , hebt je zelf je dood vonnis uit gesproken , , wie ( jij ) een ander een dodelijke ziekte wens zal zelf aan deze dodelijke ziekte dood gaan , , of wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in , en bouta zal zeggen zand er over tralala , tralala , tralala


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.