Automobilist die bromfietser doodreed heeft geen rijbewijs

6
politie-suriname-in-actie-nieuw

De automobilist die vrijdagavond de 58-jarige bromfietser Iwan Menig in Suriname doodreed en daarna vluchtte, is niet in het bezit van een rijbewijs. Dat heeft de politie vandaag bevestigd. Het gaat om de 27-jarige Xueli D. die door de Surinaamse politie in verzekering is gesteld.

De bromfietser reed vrijdagavond op zijn Yamaha over de Thurkowstraat toen hij op de kruising met de Plutostraat werd aangereden door de in China geboren automobilist die reed in zijn Mark X. Het slachtoffer overleed ter plekke.

De veroorzaker vluchtte daarna uit het voertuig. Volgens de politie werd hij kort daarna aangehouden in een bar op de hoek van de Pluto- en de Heliostraat.

Bekijk ook:

6 REACTIES

 1. Aanklagen voor moord. Het schering en inslag in Suriname. Heeft niks met joyriding meer te maken. De overheid moet keihard ingrijpen. Iedereen die de afgelopen 10 jaar zijn/haar rijbewijs heeft gehaald moet opnieuw examen doen.


  Maak melding

 2. Sammy is dat zo , want deze persoon kan best oud worden en dan kunnen ze veel organen niet meer gebruiken , maar wie weet in china is alles mogelijk


  Maak melding

 3. Ik ben echt benieuwd wat de strafeis is voor deze misdrijf.
  1) zonder rijbewijs deelnemen aan het verkeer.
  2) plaats delict verlaten.
  3) als burger ben je verplicht het slachtoffer te helpen onder die omstandigheden en niet wegrijden als een lafaard.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.