maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSlachtoffer ongeval graafmachine niet door misdrijf om het leven gekomen

Slachtoffer ongeval graafmachine niet door misdrijf om het leven gekomen

-

Does Travel - naar Suriname

In de zaak waarbij een 35-jarige man om het leven kwam nadat hij onder een graafmachine terecht was gekomen, is geen sprake van een misdrijf. Dat blijkt uit het tactisch- en technisch onderzoek van de politie meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Het slachtoffer genaamd Khang Thao maakte deel uit van een groep mannen uit Laos, die achter het Cabenda dorp aan Citrus teelt doen. Tijdens ontbossingswerkzaamheden op vrijdag 30 september is Khang Thao onder een graafmachine terecht gekomen. Hij gaf de geest onderweg naar de RGD polikliniek te Onverwacht.

De graafmachine werd bestuurd door een 25-jarige landgenoot van het slachtoffer. Hangende het onderzoek werd deze graafmachine operator door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie.

Na de bovengenoemde uitkomsten van het onderzoek is de man in vrijheid gesteld, meldt de politie.

Lees ook:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Ik wist niet dat citrusteelt net zo moeilijk is als rocket science. Waarom moeten we helemaal uit Laos mensen halen om een paar citrusboompjes voor ons te komen planten en onderhouden? ‘Wan sma ini Sranan mek wan lo Laos lay.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES