dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMannen springen over toonbank om winkelier te beroven

Mannen springen over toonbank om winkelier te beroven

-

Does Travel - naar Suriname

Een supermarkt aan de Frederikshoopweg in Suriname is vrijdag omstreeks het middaguur overvallen door drie mannen. Uit camerabeelden blijkt dat ze ongewapend waren en hun gezicht bedekt hadden met een zakdoek. De drie probeerden de Chinese winkelier te beroven, door over de toonbank te springen.

De winkelier verzette zich hierbij hevig en raakte in een worsteling met een van de verdachten die de kassa probeerde te openen. Hij kreeg hulp van een Chinese vrouw die op dat moment in de winkel was. Het lukte de verdachten niet om iets buit te maken, waarna ze de plaats waarschijnlijk te voet verlieten.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek en werkt aan hun opsporing en aanhouding. Hiervoor wordt ondermeer gebruik gemaakt van beelden van beveiligingscamera’s, die in de supermarkt hangen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Dit gaat vaker voor komen zolang de oranje bedrog allerlei drogredenen gebruik mo het volk te verarmen en maar blijven roepen geef deze regering de tijd wand vorige regering heeft lege kast achtergelaten omdat ze geen visie hebben om het land te draaien alleen maar rancune daar zijn ze goed in mensen maak je borst maar nat dit is maar het begin


  Maak melding
 2. Tja met dank aan het fantastisch beleidtdtd van de avgelope jare, toch rbro.
  toen alles kon, nu kan niets meer wat ferfelendt nou.
  Vroeger kon je gewon je hand ophouden, je waas ambtenaar, nu met je werek, wat is dit vor gedoe met deze regeering baja, ik snap t niet hor
  Btw
  Rbro er staat nog een vraag open. Je weet vast en zeker niet meer welke noh
  O ja voor ik t fergeet je reageert allen op het artikel noh en op Wat toch


  Maak melding
 3. Niet het oranje bedrog moet hiervoor verantwoordelijk gesteld worden maar de bevolkingsgroep waartoe deze laffe daders behoren. Wanneer komt er een harde veroordeling uit die bevolkingsgroep? De Chinees moet zich goed bewapenen om het kwaadaardig gezwel uit te roeien.


  Maak melding
 4. =Ja, Bouterse heeft vele vreemdelingen met een toeristenkaart het land binnen laten komen en velen wonen nu illegaal in Su.
  Wie nu gestolen heeft blijft nog de vraag!!


  Maak melding
 5. Zet tralies boven de balie ,zodat deze abangies niet er over kunnen. Honkbal knuppel in de buurt, peper spray en een clock in de kassa. Safety First. Het is JIJ of ZIJ.


  Maak melding
 6. nee ric en wendy wij schelden de paarse ratten uit , , want deze overvallers komen uit de school van de ndp afdeling opleiding stelen , , hé ricje en ratje wendy


  Maak melding
 7. ric heeft het oranje gevoel te pakken , , hup VHP hup , , hup VHP hup , , , zeg eerlijk ric , oranje is toch een veel mooiere kleur dan paars , , vraag maar aan Jerry en Frank


  Maak melding
 8. Franco, dan verplaatst de criminaliteit zich
  Uiteindelijk na vele verplaatsingen komen ze terecht bij kinderen en oudjes die zich niet kunnen verweren.
  Scholing, werkgelegenheid, inkomensongelijkheid aanpakken, en natuurlijk zeker als afschrikmiddel en voor voldoening van het slachtoffer straffen.
  Ja, als je van mening bent dat je de bevolking helpt door rijkere/ministers steeds meer voordelen te geven, door en masse ambtenaren in dienst te nemen dan zie je het toch echt verkeerd.


  Maak melding
 9. Ric 10 oktober 2020 At 13:14
  Dit gaat vaker voor komen zolang de oranje bedrog allerlei drogredenen gebruik mo het volk te verarmen
  ———–

  Het volk (de Nheegers) heeft zichzelf verarmd, met opzet. Nog vijf, nog vijf. Of ben je het vergeten?
  Daarom zegt men dat niet geld, goederen en grond, maar gezond verstand het grootste bezit is.
  De NDP heeft het land overgeleverd aan buitenlandse crediteuren en ‘het volk’ vond het goed en at liever gratis BBmet R.
  Maar de NDP heeft ze nooit verteld dat gratis altijd kort duurt en terugbetalen altijd heel lang duurt. Dus go pina now and don’t blame VHP. VHP heeft je meer dan genoeg keren gewaarschuwd, maar je wilde niet luisteren. Je was eigenwijs. Vreet je eigenwijsheid nu maar op ipv overvallen goed te praten of anderen de schuld te geven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES