zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan schiet tegenstander in gelaat bij vechtpartij

Man schiet tegenstander in gelaat bij vechtpartij

-

Does Travel - naar Suriname

Een 27-jarige man heeft afgelopen week bij een gevecht een vuistvuurwapen getrokken en zijn tegenstander in het gelaat geschoten. De dader Guno C. meer bekend als ‘Pompoen’ is op maandag 5 oktober door de politie aangehouden en in verzekering gesteld meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Het schietincident vond plaats in de Rijsdijkweg in het district Para. De verdachte Guno was met slachtoffer L.D. aan het vechten toen hij een vuist vuurwapen tevoorschijn haalde en daarmee op L.D. schoot. De afgevuurde kogel trof L.D. in het gelaat.

Het slachtoffer werd per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis alwaar hij ter verpleging opgenomen was. Hij is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. De verdachte is aangehouden voor onder andere poging tot doodslag, zware mishandeling en overtreding van de Vuurwapen Wet.

De politie is nog op zoek naar het wapen. Het bureau Rijsdijk heeft deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, meldt de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. zou kunnen Peter , , WAT een toestand als je met een wapen op zak loopt hebt je er bedoelingen mee , en je neemt hem niet mee in je broekzak omdat je bang bent dat het wapen bij je huis gestolen wordt , , dus deze aanval is al met voor bedachte rade , , zwaar straffen deze klojo


    Maak melding
  2. Goed gedaan. Die jongens die een kopje groter zijn denken dat ze die jongens die een kopje kleiner zijn zomaar mogen mishandelen. Dan komt die pistool toch goed van pas.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES