Besmet schoolhoofd ontkent aantijgingen over ‘nonchalant gedrag’

8

Het schoolhoofd van OS Mottonshoop, dat deze week besmet raakte met het coronavirus, is niet te spreken over aantijgingen gedaan door dokter Ori van het BOG. Volgens hem zou schoolhoofd Monique Rotsburg, die woensdag positief getest werd op het coronavirus, vanaf zondag al klachten hebben.

Ze zou zich niet gehouden hebben aan het voorgeschreven protocol en toch naar school zijn gegaan. Daar heeft ze contact gehad met de leerkrachten en leerlingen. Ook zou ze een feestje hebben gehad en mensen hebben getrakteerd zei Ori.

Op Facebook zegt Rotsburg echter dat deze informatie niet klopt. Ze was in het weekend helemaal niet ziek. Ook heeft ze geen feest gevierd; het ging om een Facebook herinnering die rond ging.

Op woensdag 7 oktober voelde zij zich goed duizelig en heeft het onderhoofd gebeld dat ze niet zou verschijnen. Ze is meteen gaan testen en hoorde later dat ze positief was.

Mensen onderzoek voordat je praat. Meneer Ori van BOG en de minister foei dat u zich schuldig heeft gemaakt aan verspreiden van leugenachtig nieuws. Mijn minister Marie Levens i need your help. Ze vermoorden mijn persoonlijkheid” schreef ze vrijdagavond op Facebook:

https://www.facebook.com/monique.rotsburg/posts/3623068607752828

8 REACTIES

 1. Het is een waarschuwing voor de genen die vaak oordeel vellen zonder enig onderbouw , en dan ook nog een beledigend toon aanslaan( een minderwaardigheids theory uit de oude doos )
  de zo geheten Pulldown mentality


  Maak melding

 2. De waarheid ligt zoals gewoonlijk weer in het midden.
  Hier in Nederland is het spannend. Gaan we Spanje achterna? Rutte lacht teveel. Reguliere zorg wordt weer afgeschaald en de ziekenhuizen veranderen weer in Corona Campings waar je als verantwoordelijke burger niets te zoeken hebt. Mijn naai en Lock machines maken overuren met mijn mondkapjes productie.
  TAKE IT EASY BEFORE EASY TAKES YOU!!!!!!!!!


  Maak melding

 3. BiZa roept ambtenaren met onduidelijke status op zich te registreren

  Olivia 7 oktober 2020 At 12:48
  Meneer rbrown, u roept dus de regering en de oppositie op om te vertrekken. Wie moet dan gaan regeren?

  Rbrown 7 oktober 2020 At 05:06
  Coalitie en de Opositie steek je hand in eigen boezem, en trek jullie terug, zodat ons land weer een vrede lievend sociale staat wordt.

  Waar blijft je antwoord achterlijke mongool. je geeft ons schande, ga eerst leren schrijven. hou het voorlopig op praten


  Maak melding

 4. hé rbrowny met y , , volgens deskundigen (Rob g ) heeft u X benen en u armen vormen een Y beweging , , dus er komt niets goed uit bij (by) u , , robje raad u aan om bij (by) hem een cursus te volgen om te leren ij te schrijven in plaats van y , , nou rbrown y met y grijp die kans , , want robje is drs hoor , dus die weet van alle wanten


  Maak melding

 5. O ja rbrowny met y , waar blijft het antwoord op de vraag die Pieter aan jou gesteld heeft , , wij zijn ook benieuwd , , en als je dat antwoord niet weet , vraag het aan robje g , die weeeeeeet alles


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.