maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidUnit Quick Response Team in Nickerie geopend

Unit Quick Response Team in Nickerie geopend

-

Does Travel - naar Suriname

Hedenmorgen heeft de opening van de Quick Response Team Unit( Q.R.T.) in Nickerie plaats gevonden. In het CTD gebouw allernaast hotel Residence Inn, verrichte districtscommissaris Senrita Gobardhan bijgestaan door politie commandant Sardjoe de officiële handeling.

De unit is bestemd voor allerhande zaken de COVID-19 situatie rakende en zal 24 uur per dag worden bemand. Q.R.T.-Nickerie bestaat uit verschillende overheidsdiensten waaronder de Politie, Bestuursdienst, Arbeid, het BOG, D.R en R.R.-leden, het MMC en de RGD.

De bemensen zal in shiftverband plaatsvinden te weten: 07.00 uur t/m 15.00 uur daarna van 15.00 uur t/m 22.00 uur en nadien zal de politie het geheel overnemen tot de volgende ochtend. De unit is tefefonisch bereikbaar op het nummer 231739.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
  1. hé ratje wendy , , smerige vieze stinkende zwarte stoephoer en grootste racist hier op Waterkant , , je moet je vuile poepende bek dicht houden , , en let op !!! vandaag of morgen pakt de harde kern van de VHP jou aan , en ratje wendy verdwijnt net zoals boefdraad , , dus duik onder diep in het riool , , en vluchten kan niet meer


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES