dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitieman aangevallen door twee Venezolaanse vrouwen die lockdown overtraden

Politieman aangevallen door twee Venezolaanse vrouwen die lockdown overtraden

-

Does Travel - naar Suriname

Een politieman die afgelopen weekend optrad bij de aanhouding van lockdown overtreders, is daarbij aangevallen door twee Venezolaanse vrouwen. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

In de nacht van zondag 4 op maandag 5 oktober zag een surveillance eenheid van de politie een auto op de weg staan in de buurt van een nachtclub te Welgelegen in het politie ressort Kwatta. De autobestuurder reed hard weg bij het zien van de prowagen. Na een achtervolging, waarbij er waarschuwingsschoten werden gelost gelukte het de politie eenheid om de autobestuurder tot stoppen te dwingen.

In de auto bevonden zich de chauffeur en nog drie mede inzittenden van wie twee Venezolaanse vrouwen bleken te zijn. Deze personen waren ‘lockdown’ overtreders. Zij waren uit de eerder vermelde nachtclub gezet na een gevecht.

Tijdens het optreden werd een van de politieambtenaren onverwachts aangevallen door een van de vrouwen. De politieman werd daarbij in zijn gezicht geslagen. Hij reageerde daarop door de vrouw hard van zich weg te duwen waarop zij op de grond viel. De tweede vrouw viel de politieman toen ook aan waarbij hij weer genoodzaakt was om zich te verdedigen.

Met vereende krachten gelukte het de politieambtenaren om de vrouwen aan te houden ter zake mishandeling en wederspannigheid. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de vrouwen in verzekering gesteld. Een filmpje (ONDER) over het incident in kwestie is op het internet geplaatst met de kennelijke bedoeling om de politieman en de politieorganisatie in een kwaad daglicht te stellen.

Uit het verder politioneel onderzoek kwam vast te staan dat de nachtclub eigenaar, in strijd met de Covid-19 maatregelen, bezoekers toe laat tot de nachtclub. De bezoekers vermaken zich dan tot vijf uur in de ochtend in de nachtclub.

De plaatselijke politie en districtscommissaris zullen gepaste maatregelen treffen tegen de hoogst onverantwoordelijke clubeigenaar en of exploitant meldt de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Ja beste mensen, je kunt alles onderdrukken behalve de drang tot seks. Seks is de 2e grootste kracht in de natuur. Zonder seks sterft de natuur uit. Dus, neuk erop los aub. Dan komen je krachten vrij en gedijt de natuur.


  Maak melding
 2. Het lijkt erop dat ze een hoogtepunt van hier tot Tokio kreeg toen ze de 30 cm van maestro agent zag.
  Ze lanceerde zichzelf letterlijk🤣🤣🤣.
  Su is andere koek baby.
  De walapa’s zien er anders uit🤣🤣


  Maak melding
 3. Die “dame” vloog echt weg 😂😅😅😅
  Wat een lef hebben die wijven om te gaan vechten meg een agent tijdens lockdown. Als ze illegaal zijn gewoon uitzetten dat zooitje, ze hebben toch lak aan de maatregelen.


  Maak melding
 4. Kam mij iets bij voorstellen. De dames waren in een dubbele roes. Ze hadden al hun geld binnen en hun vleesmassage zou gaan beginnen. Ze waren al hevig aan het transpireren.
  Toen kwam deze agent die roet in het eten gooide. Weg geld, weg orgasme. Dat doe je een dame toch niet aan?
  Stoute agent. Wat wil hij dan? Dat ze overdag op straat in aanwezigheid van kinderen copuleren?


  Maak melding
 5. Relax relax relax and take flight , phewwwww. Boi, die agent kon der ook een behoorlijk ongeluk hadden gegeven door haar zo hard van zich af te duwen. Ze waren al in de fout door zich niet te houden aan de lockdown regels en ga je ook nog een grote mond op zetten tegen die drifttige Skowtu. Moeilijk


  Maak melding
 6. Door de lockdown – waarbij kinderen EN ouders de hele dag en nacht samen thuis moeten blijven – hebben veel kinderen iets ervaren wat ze nog lang in het geheugen zal staan: hun ouders zien of horen seksen……
  Voor sommige kinderen kan dit ook traumatisch uitpakken later en van invloed zijn op hun seksueel gedrag.


  Maak melding
 7. robje g je hebt natuurlijk ook van die drank van slechte kwaliteit gedronken , , en misschien wel stiekem twee , , dus een glaasje te veel , , en dan wordt je agressief en je kunt niet meer na denken en schrijft allemaal onzin , , en jij zal het wel gedaan hebben met die twee Venezolaanse stoephoeren die gestuurd zijn door je baasje boute , , want die madura van Venezuela is toch hartvriend van bouta , tralala , tralala , tralala


  Maak melding
 8. Goedzo, de politie moet iedereen die zo tekeer gaat precies zo aanpakken , man of vr o uw maakt niet uit. Wat voor e er n lef heb je om zo tekeer v tegaan regen de politie. Dat moeten ze ook ik in nederland doen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES