COVID-19: 25 nieuwe gevallen, school dicht vanwege besmetting schoolhoofd

7
Vrouw van 97 genezen van besmetting met coronavirus in Suriname
Archieffoto - COVID-19 afdeling in ziekenhuis Suriname.

Het aantal actieve coronabesmettingen in Suriname is donderdag weer boven de 100 uitgekomen. Dat blijkt uit de laatste cijfers van de officiële COVID-19 website van de Surinaamse overheid. Er werden de afgelopen 24 uur namelijk 25 nieuwe gevallen geregistreerd na 191 testen. De meeste gevallen zijn geregistreerd in Wanica en Paramaribo.

Donderdag werd ook bekend dat een schoolhoofd van een lagere school te Mottonshoop is besmet met het coronavirus. De school wordt daarom vanaf donderdag dichtgehouden, zei onderwijsminister Marie Levens donderdag tijdens een persconferentie van de regering.


7 REACTIES

 1. ratje wendy , , WAT zeg je toch , jij kan zelf niet tellen je moet alles optellen en niet een getal aftrekken , , ook als je het 10 keer weer nakijkt stuit je elke keer op de zelfde fout ,ha ha , , door jou reactie maak je je zelf belachelijk , , maar wij wisten al dat je belachelijk bent , , BS geldt ook voor jou paarse ratje


  Maak melding

 2. hé ratje wendy , , 104 klopt niet hoor dat is 115 – 13 genezen is 102 , ,dus je optellen gaat goed maar het aftrekken laat de wens over , en de uitkomst van optellen en aftrekken is 102 in plaats van 104 , , ja het klopt iedereen kan het tellen alleen jij niet , , dus als er volgende keer weer cijfers komen ga dan informatie vragen bij je soort genoot robje g die is econoom en als titel drs , , dan heb je nog maar 1% kans als het goed is , , want die goochelaar houdt van cijfers en het geilt hem op , grijp je kans


  Maak melding

 3. Whaha te dom om af te trekken… dat zegt genoeg over een racistische drol… zogenaamd ” hou van su ” ga je bek spoelen met DETTOL en alle andere uitgangen …soso siekie je versprei…zowel verbaal als fysiek ieuww


  Maak melding

 4. Mensen, elkander niet zo aanvallen. Dit zijn zware tijden. Als iemand iets niet begrepen heeft, gewoon uitleggen zonder een sneer te geven.
  Ik leg Santokhi op deze site ook steeds uit dat hij zichzelf Sen Tookhi moet noemen en niet Saan Tokkie. Maar hij luistert gewoon niet.
  Laatst zag ik een Creoolse reporter die Chandrikapersad Santokhi perfect op z’n Surinaami uitsprak. Als hij daarvoor zijn best wil doen, waarom dan de persoon in kwestie zelf niet?
  Santokhi laat zich m.i. teveel beïnvloeden door zijn omgeving of door zijn functie.
  Frequent zie je ministers en parlementariërs in vaaggesprekken overgaan van het Nederlands naar het Sranang Tongo. Dan vraag ik mij af, waarom kan een Surinaami sprekende minister nooit overgaan van het Nederlands naar het Surinaami? Want het Surinaami is OOK een Surinaamse taal!!
  Het lijkt erop dat de Surinaami sprekende ministers zich diep schamen voor hun achtergrond.
  Voor het geval dat iemand komt met de opmerking dat iedereen in Suriname het Sranag Tongo verstaat, nee dit is niet waar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.