Auto belandt op z’n kop na aanrijding Frederikshoopweg

3
Auto belandt op z’n kop na aanrijding Frederikshoopweg

Bij een aanrijding tussen twee voertuigen aan het begin van de avond in Suriname, is een auto op z’n kop belandt. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het verkeersongeval net na 18.00u plaatsvond op de Frederikshoopweg ter hoogte van pand 193.

Volgens de eerste, onbevestigde berichten zou het rood gelakte voertuig de grijze auto van achteren hebben aangereden. De veroorzaker zou daarna door de klap over de kop zijn geslagen. Niemand raakte gewond.

De Surinaamse politie, bureau De Nieuwe Grond, was snel ter plaatse:


3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.