Politie onderzoekt pikant WhatsApp chatbericht over Somohardjo

16
Politie onderzoekt pikant WhatsApp chatbericht Somohardjo

De politie in Suriname is een onderzoek gestart naar de persoon of personen die verantwoordelijk zijn voor het maken en verspreiden van een pikant WhatsApp chatbericht, waarmee PL leider Paul Somohardjo in diskrediet wordt gebracht.

Het gaat om een chatgesprek waarbij gedaan wordt alsof Somohardjo met een vrouw aan het appen is. In het bericht zou hij de vrouw, die werk zoekt, aan een baan bij Binnenlandse Zaken helpen als ze pikante foto’s zou opsturen. In het chatgesprek is inderdaad te zien dat de vrouw foto’s stuurt waarin ze schaars gekleed is (inzet foto boven en hieronder).

Somohardjo deed aangifte hiervan bij de Surinaamse politie. Volgens de Surinaamse krant de Ware Tijd (dWT) heeft de politie de PL-voorzitter, de jonge vrouw op de foto en een andere persoon gehoord. De twee personen blijken niet betrokken te zijn bij de zaak en kennen Somohardjo niet schrijft dWT.

Somohardjo zegt zelf ook dat hij de mensen niet kent en dat het niet zijn stijl is om zo te appen. Hij hoop dat de politie de dader(s) snel achterhaald.


16 REACTIES

 1. Zijn jaloerse ndprs die kunnen het verkroppen dat deze regering het beter doet en probeer het beter te doen voor de surinaamse bevolking, dus wordt er van alles uit de kast gehaald om zoveel mogelijk mensen te beledigen, het zijn ndprs, en het frustratie van ndp is zij kunnen de staatskas niet, dat waren hun doel, regering santhoki brunswijk en tal van mensen die werken “voor het land zet hem op e laat je niet opjutten die vuilnisbak ndp, ze hadden 1 kennis en dat was stelen, het kan niet dus frustratie op frustratie


  Maak melding

 2. Maripa ko, 8 oktober 2020 At 16:05

  Waarom NDP-ers? Somo weet dat de politie hier weinig mee kan dus hiermee probeert hij onschuldig over te komen. Dat is ook een mogelijkheid.


  Maak melding

 3. Deze man had nooit meer in de politiek moeten komen het had met hem afgerekend maar bravo voelde zich geroepen om hem weer in leven te houden deze man is gewoon een vloek zelf mensen die op hem lijken lusten hem niet


  Maak melding

 4. Somo weet dat de politie hier weinig mee kan dus hiermee probeert hij onschuldig over te komen. Dat is ook een mogelijkheid.
  Weinig? Wij wel, maar zij niet.

  Lees voor Somo
  Boefdraad

  Lees voor Somo
  Parmessar

  Twee maal stuk geloofwaardiger.


  Maak melding

 5. Deze oude Vos heeft wel de schijn tegen.
  Jaren geleden veroordeeld wegens verkrachting.

  Maar goed conform rechtspraak ben je pas schuldig als het feit bewezen is .
  Ik kijk derhalve uit naar de uitkomst van het onderzoek.

  Het zou wel enorm vernederend zijn als je als vrouw op deze manier aan een baan moet komen.


  Maak melding

 6. Ik zeg HVB want de 2 gangmakers bij de aanbieding van die petitie aan Brunsie zijn fayafaya HVBers. Corona scenario is mislukt die bal kwam weer keihard bij ze terug en nu dit terwijl 1 van de geestesvaders van hun cluppie de club al heeft verlaten. Ze zulle blijven stoken voorlopig .


  Maak melding

 7. Dit moet nep zijn; een man van Somo of Bouta’s leeftijd is niet meer in staat veel voor elkaar te krijgen bij de dames šŸ˜. Ik weet zeker dat Somo tegenwoordig meer aandacht heeft voor zijn hangmat en of hobbelstoe!.


  Maak melding

 8. Deze oude vos verliest zijn haren maar niet zijn streken. Je zou toch zeggen dat het op zijn leeftijd minder moet worden, misschien komt het door die zon in Suriname dat ie altijd bronstig is of hij heeft een overvloed aan blauwe pillen.


  Maak melding

 9. Het volk wil deze achterlijke debiel niet ,
  Wat doet hij daar nog ?
  In een andere filmpje is hij te zien hoe hij aan het opscheppen is dat zijn jampa tollytje nog degenlijkgoed werkt .
  Sorry hoor maar optiefen met.zulke hoerekinderen uit de politiek .
  Zoiemaand beemd niemand serieus en maakt VHP tot een lachertje .


  Maak melding

 10. Somodihardjo moet niet klagen over zijn reputatie. Hij heeft het onheil zelf over zich heen geroepen. Somo is geen man van onbesproken gedrag naar vrouwen toe. Hij lust wel een goed uitziende ” slaatje ” van verse groenten gecombineerd met mals vlees en vette vis.


  Maak melding

 11. Hoe duidelyker wil men het hebben, het gehele Parlement deugd niet,deze veteranen moeten weg uit ons Assemblee om wille van onze nieuwe jonge intelectuelen de gelegenheidt te geven orde op zaken testellen.
  Een ieder die daar binen stapt moet een schoon blazoen hebben dan Past begint er een nieuw Democratisch Republiek Suriname, wat nu gebeurt is aanmodderen in het zelfde Plas


  Maak melding

 12. @ Rbro
  Rbrown 7 oktober 2020 At 05:06
  Coalitie en de Opositie steek je hand in eigen boezem, en trek jullie terug,
  Olivia 7 oktober 2020 At 12:48
  Meneer rbrown, u roept dus de regering en de oppositie op om te vertrekken. Wie moet dan gaan regeren?

  Meneer Rbro waar blijft uw antwoord
  (BiZa roept ambtenaren met onduidelijke status op zich te registreren)

  Ik ben het met u eens hoor, maar laat deze regering eerst de criminelen aanpakken en het gestolen geld MILJARDEN terug halen en dan jonge intellectuelen
  Wij pienaren nu en willen nu ons geld terug, dat begrijpt u toch wel?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.