Door SLM genoemd securitybedrijf Blitzz pas vandaag ingeschreven bij KKF

19
beveiliging

Het securitybedrijf Blitzz, dat door de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) genoemd werd in een brief aan op vertrek staande reizigers naar Suriname, was niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF) in Suriname. Uit een uittreksel hieronder blijkt dat het bedrijf pas vandaag, 8 oktober, is ingeschreven.

Volgens de brief zijn mensen die in Suriname in thuisquarantaine gaan, verplicht om hiervoor SRD 5.076,- aan Blitzz beveiliging te betalen. Dit riep veel vragen op. Het bedrijf bleek niet bekend te zijn in de branche. En dat lijkt nu te kloppen, want het werd pas vandaag ingeschreven. Ook dit roept veel vragen op.

Critici vinden het raar dat er geen gebruik is gemaakt van bestaande beveiligingsbedrijven en hebben het idee dat er bepaalde mensen bevoordeeld worden.


19 REACTIES

 1. Passagier uit Nederland moeten hun geld terug vragen De security was niet bevoegd deze
  mensen aan te houden .Dus mensen maken jullie een zaak hier van deze mensen zijn oplichters .Waar is president nu gebleven ?


  Maak melding

 2. Die Kaolo SLM, wil alleen geld verdienen, anders gaan ze failliet. Als ze zo bang zijn waarom vliegen ze? En ik vraag me af wat de Nederlanders daar te zoeken hebben in deze tijd. Ja SLM de euro’s groeien hier aan de boom. Effe schudden dan heb je ze al. Moest mevrouw Santokhi ook betalen en moest zij ook 10 dagen in de quarentane? Oeps zij vloog met KLM dus hoeft niet. Sukkels


  Maak melding

 3. Zal niet waar zijn of toch wel.
  The same shit when will this change?????????????????

  Wie nog gelooft in een transparante en eerlijke Suriname mag het nu maar vertellen.
  De minister van Volksgezondheid (Amar Ramadin) en de waarnemend directeur van BOG Rajesh Ori vertellen dat de SRD 5.076 ten goede komt aan de vandaag ingeschreven Beveiligingsbedrijf.
  Terwijl de eis om het bedrag te storten dagen voor de inschrijving bekend werd gemaakt en het bedrijf toen al bekend was want ook de naam was toen al bekend.
  Alleen nou ja nog niet ingeschreven. Het kan maar roept toch wel grote vraagtekens op.
  Dit riekt naar pure diefstal en bevoordeling en samenzwering om the money making business door te laten plaatsvinden.
  Publicatie van de SLM die dit bedrijf inhuurt.
  Minister zegt dat dit geld ten goede komt vaan de bewakers.

  Santokhi en Brunswijk in het begin, 2 maanden geleden, was ik van mening “geef ze een kans wie weet”.
  Voortschrijdend inzicht geeft aan dat er ergens kortsluiting is in het o zo belangrijke wat jullie steeds aangeven namelijk OPEN COMMUNICATIE en TRANSPARANTIE echt niet bestaat maar alleen nog wordt beleid met woorden.

  Wel wel sorry voor deze woorden want die komen van heel diep “me mars” want dat geldt alleen als het jullie uitkomt.


  Maak melding

 4. Oe no kong taigi mi is ndp schuld
  Chek hier weer een oplichter
  Ze zijn pas ingeschreven en ng erbij op een valse adress hoe belachelijk kan je zijn


  Maak melding

 5. Omg, wanneer zal dit toch ophouden in Suriname.

  Iedereen probeert zijn geld te maken over de ruggen van de bevolking.
  Deze regering begint nu sterk te lijken op de vorige ellendelingen.
  Hebben wij hiervoor gestemd.

  Wie zal ons verlossen van dit kwaad!


  Maak melding

 6. slm is een boeven bende , , en ricje als die vorige paarse regering geen steun had gegeven lag zij de slm al in2015 onder de zoden , , kijk nu vorig jaar hebben ze een ander vliegtuig geleased , tot op heden nog geen commercieel vlucht gehad , en telkens vluchten laten uitvoeren door een vlucht maatschappij uit Belgie , dus geen inkomsten alleen verlies en de vorige regering heeft tot en met juli er gestolen geld in gestopt , , en de grootste fout is dat deze nieuwe regering ook de slm niet wil laten vallen en weer met een hoge schuld aflossing zit , , en ze hebben geen cent te makken , , ricje een goed advies aan de nieuwe regering is laat de slm vallen of proberen een partner te vinden , , maar dat zal moeilijk worden met zo’n schuld , , dus ricje paars zijn schuld en hadden de slm toen moeten laten vallen


  Maak melding

 7. Bigi Sma 8 oktober 2020 At 21:02
  Wel wel sorry voor deze woorden want die komen van heel diep “me mars” want dat geldt alleen als het jullie uitkomt.
  ====================

  Kan ik alleen maar respect voor hebben hoor.


  Maak melding

 8. hé robje les , , me mars geldt voor jou , paarse rukker , , en bij de slm zingen ze nu : dag sinterklaasje dag dag en robje les ( als zwarte piet ) en nog een keer , dag sinterklaasje dag dag en robje les , (als bruine piet ) of (gele piet ) , of ( rode piet ) , of (oranje piet ) , , maar het mooiste is voor jou regenboog piet , , want je bent een paarse homo en de slm zal blij zijn en zal het geld achterover slaan en verdwijnt in de zakken ( van piet ) van de nog aanwezige paarse ratten die nog bij de slm zijn , , maar homo robje les , je maakt je toch nergens meer druk om je bent toch al binnen


  Maak melding

 9. Een ding begrijp ik niet. Een bedrijf maakt een fout. En de president krijgt de schuld.
  De rovende mensen en bedrijven hebben toch ook eigen verantwoordelijkheid.

  Wanneer er in nederland, limburg , weer een sigarettenbende wordt gepakt, wordt er toch niet elke keer geroepen Rutte zijn regering is een zooitje?

  Waarom probeert de paarse fanclub dat hier wel te doen ? 😈😈😈

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 10. Bij een normale maatschappij waren de mensen die niet voldeden aan de voorwaarden “quarantaine adres plus vervoer” nooit in het vliegtuig gekomen.
  Bij echte luchtvaartmaatschappijen zou men maatregelen nemen:
  1>> Ontslag aan zeggen van de medewerkers op Schiphol/
  2>> De passagiers op Pengel International isoleren en op eigenkosten met de volgende vlucht retour of als nog quarantaine regelen met een toeslag.
  3>> Bedenkers van de Blittz oplossing hun ontslag aan zeggen.

  Het zijn allemaal rotte appels die dit probleem veroorzaken onder de huidige omstandigheden. De reizigers die zich als egoïsten zonder aan de veiligheid van anderen te denken op reis gaan. NL heeft nu eenmaal meer besmettingen dan SU. Een nieuwe besmetting in SU is daar een groter probleem dan in NL.

  Dit toont aan waar de morele kronkel zit.


  Maak melding

 11. Het valt op dat zulke bedrijven alleen maar $$€€ tekens zien. Is men bekwaam genoeg om een beveiligingsbedrijf op te richten? Minister van justitie, vraag naar diploma’s of certificaten. Controleer of ze überhaupt een wapen mogen dragen. Toen ik mijn beveiligingsbedrijf daar had opgericht, had ik mijn MBO niveau 2 diploma op zak met alle nodige certificaten. Hier in Nederland loopt mijn bedrijf nog steeds goed ondanks covid 19 pandemie. Als ondernemer moet je creatief zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.